MENÜ

Emre Belözoğlu'ndan Ömer Faruk Beyaz açıklaması!

Emre Belözoğlu, iyi sonuçlar almalarına rağmen yeni kurulmuş bir takım olduklarını hatırlattı, “Taraftarımızdan tek beklentimiz sabır ve güven. Tek amacımız sezon sonunda onları mutlu etmek” dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Ömer Faruk Beyaz açıklaması!

Emre Belözoğlu, dünkü antrenmanda gazetecilerle sohbet etti. Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü, samimi açıklamalar yaptı. Belözoğlu, son haftalarda alınan galibiyetlerin herkesi mutlu ettiğini belirterek, “Yeni bir takım, yeni bir sportif direktör ve henüz üçüncü yılında bir başkan var. Ama aldığımız sonuçlar hepimizi mutlu ediyor. Skorlar yanımızda, oyun olarak da iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Umarım böyle devam edecek. Yapacak çok işimiz var. Camiamızdan ve taraftarımızdan tek beklentimiz sabır ve güven. Futbolda iyi olduğu kadar kötü sonuçlar da var. Taraftarımızın her şartta bize destek vermesini bekliyoruz. Tek amacımız sezon sonunda onları mutlu etmek” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Ömer Faruk çok değerli’

Emre Belözoğlu, Erol Bulut’a her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Tamamen Erol hocanın başarısına odaklandık. Hep birlikte ona yardım etmeliyiz” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda sportif direktörü, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ömer Faruk Beyaz ile ilgili olarak ise, “Bizim çok değer verdiğimiz bir oyuncu. Taraftarımızın da ona değer verdiğini biliyoruz. Onun kariyeri için iyi bir plan ve proje ile ilerleyeceğiz. Geçen hafta menaceri geldi ama görüşemedik. Bu konunun iyi bir şekilde neticeleneceğini düşünüyorum” dedi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ