MENÜ

Emre Belözoğlu'ndan ilk 11 açıklaması

Fenerbahçe'de teknik direktör Emre Belözoğlu, Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Özellikle hücum hattında yaptığı değişikliklerle ilgili rotasyon açıklaması yapan başarılı futbol adamı, "Oyuncularıma hem sahada iyi performans gösterdiklerinde hem de iyi oynamadıklarında forma verebilen bir teknik adamım. Hamle şansımız var. Kenarda çok kaliteli oyuncularımız var. Bugün böyle bir 11 düşündük. Umarım saha içinde karşılığını alırız. Farklı bir dönemdeyiz. 3 günde bir maç yapıyoruz. Değişik düşünmemiz gereken bir dönemdeyiz. " dedi.

Emre Belözoğlu'ndan ilk 11 açıklaması

Emre Belözoğlu'nun maç öncesi değerlendirmeleri şu şekilde:

Haberin Devamı

Geçen haftaki oyunumuz ve kaybettiğimiz 2 puan umarım bu maça iyi yansıyacaktır. Dersimizi iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Oyun anlayışımıza göre planlar yaptık. Umarım karşılığını sahada alırız.

Oyuncularıma hem sahada iyi performans gösterdiklerinde hem de iyi oynamadıklarında forma verebilen bir teknik adamım. Hamle şansımız var. Kenarda çok kaliteli oyuncularımız var. Bugün böyle bir 11 düşündük. Umarım saha içinde karşılığını alırız. Farklı bir dönemdeyiz. 3 günde bir maç yapıyoruz. Değişik düşünmemiz gereken bir dönemdeyiz.

YORUM YAZ