MENÜ

Emre Belözoğlu: Böyle bariz bir hata bizi zora soktu

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, "Ligin boyu bu kadar kısalmışken, böyle bariz bir hata yapmamız bizi zora soktu" dedi. Açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, ligde şanslarını sonuna kadar zorlayacaklarını söyledi.

Emre Belözoğlu: Böyle bariz bir hata bizi zora soktu

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, son anda nükseden sakatlığı nedeniyle 1-1 biten Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemediğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet eden tecrübeli oyuncu, "Takımın ihtiyacı olmasına rağmen kalan maçlar için en iyisinin oynamamam olduğunu düşündük. Kasığımda bir çekme vardı. Yoksa insanlar sürekli sakat sakat oynuyor diye eleştiriyor" dedi.

Emre Belözoğlu, Kayseri Erciyesspor beraberliğiyle şampiyonluk yarışında işlerinin zorlaştığı görüşünde. Fenerbahçe kaptanı "Lig daha devam ediyor ama benim kendi fikrim buradaki avantajımızı tekrar rakiplerimize verdik. Ligin boyu bu kadar kısalmışken böyle bariz bir hata yapmamız bizi en avantajsız takım haline getirdi" ifadelerini kullandı.

Her maçın ardından öz eleştiri yaptıklarını belirten Emre Belözoğlu takımda herkesin sorumluluk aldığını belirtti.

Emre Belözoğlu, futbolun her türlü sonuca açık olduğunu hatırlattı ve 32. hafta itibariyle durumun değişebileceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ