MENÜ

Emre Belözoğlu açıklaması!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de bu sezon beklentileri karşılayamayan Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi merak edilen birçok soru var. O soruların başında da Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin yola devam edip etmeyeceği geliyor. Ali Koç'un tek adaylığında yapılacak seçim sonrası netlik kazanması beklenen Emre Belözoğlu konusuyla ilgili Serkan Akcan Tivibu Spor'a konuştu.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi merak edilen birçok soru var. O soruların başında da Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin yola devam edip etmeyeceği geliyor.

Haberin Devamı

Ali Koç'un tek adaylığında yapılacak seçim sonrası netlik kazanması beklenen Emre Belözoğlu konusuyla ilgili Serkan Akcan Tivibu Spor'a konuştu.

Emre Belözoğlu'nun gelişinden sonra Fenerbahçe'nin büyük takım oyunu oynamaya çalıştığını ifade eden Serkan Akcan, "Büyük fotoğrafa bakıldığında Emre Belözoğlu ile daha uzun vadeli bir çalışma içerisine gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin hala çok iyi bir kadrosu olduğunu ifade eden Serkan Akcan, "Fenerbahçe'nin istikrar ihtiyacı var. Bu da başta teknik direktörle olmalı" dedi.

YORUM YAZ