MENÜ

Emre Akbaba'ya mesaj yağdı

Rizespor maçında kaval kemiği kırılan ve en az 7-8 ay formasından uzak kalacak olan Emre Akbaba’ya büyük destek... Başarılı oyuncu için sosyal medyada on binlerce geçmiş olsun mesajı yağdı.

Emre Akbaba'ya mesaj yağdı

Sezon başında ‘çocukluk hayalim’ dediği Galatasaray’a transfer olan Emre Akbaba, ligin ilk yarısında sol ayak tarak kemiği kırılması sonrasında yaklaşık 4 ay formasından uzak kalmıştı. 21. hafta oynanan Trabzonspor maçıyla sahalara dönen e yavaş yavaş ritim yakalayan 24 yaşındaki oyuncu, önceki gün oynanan Rize maçında çok büyük bir talihsizlik daha yaşadı. Samudio ile girdiği mücadelede Emre’nin kaval kemiği iki yerden kırıldı. Hem Galatasaraylı hem de Rizeli oyuncuların büyük üzüntüsünün ardından, sosyal medyada da en az 7-8 ay formasından uzak kalması beklenen genç futbolcuya on binlerce geçmiş olsun mesajı yağdı.

Haberin Devamı

Eşinden duygusal paylaşım

Emre’nin eşi Yasemin Akbaba, “Hadi kalk bu gördüğün sadece kötü bir rüyaydı demeyi o kadar çok isterdim ki...’ ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu için Galatasaraylı futbolcuların yanı sıra Beşiktaş’ın golcüsü Burak Yılmaz, Everton’da oynayan Cenk Tosun, Leicester’da görev yapan Çağlar Söyüncü, Stuttgart’da kariyerini sürdüren Ozan Kabak ve Milan’da top koşturan Hakan Çalhanoğlu başta olmak üzere, Süper Lig’de görev yapan birçok oyuncu da geçmiş olsun mesajları yayımladı.

YORUM YAZ