MENÜ

Emre Akbaba ve Muslera... Galatasaray'ın Rize kâbusu

Çaykur Didi Stadyumu Galatasaray'a uğurlu gelmiyor. Geçtiğimiz sezon Rize deplasmanında Emre Akbaba'nın ayağının kırılmasıyla yıkılan Galatasaray, şimdi de Fernando Muslera ve Florin Andone'nin sakatlanmasıyla sarsıldı.

Emre Akbaba ve Muslera... Galatasaray'ın Rize kâbusu

Geçtiğimiz sezonun 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray, şampiyonluk yolunda hayati bir 3 puanı hanesine yazdırırken, Emre Akbaba'nın ayağının kırılmasıyla yıkılmıştı. En formda döneminde sakatlanan hemen ameliyata alınmış ve yaklaşık 1 sene futboldan uzak kalmıştı. Coronavirüs nedeniyle ertelenen Süper Lig'e Rize deplasmanında dönen Sarı Kırmızılı ekip, takımın en önemli ismini Rize'de kaybetti.

Haberin Devamı

Muslera acılar içinde kaldı

15. dakikada Skoda ile çarpışan ve acılar içerisinde yerde kalan Muslera, hastaneye götürüldü. Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, takımın en önemli isminin durumunu merak dolu gözlerle takip ederken çekilecek MR'ın ardından Muslera'nın durumu belli olacak.

Emre Akbaba ve Muslera... Galatasarayın Rize kâbusu

Muslera'nın sakatlığının ardından Fatih Terim, büyük bir üzüntü yaşadı.

Florin Andone de sakatlandı

Rize deplasmanında Galatasaray kabus gördü. Fernando Muslera'nın ayağının kırılmasının ardından Florin Andone de sakatlandı. İkinci yarının başında oyuna giren Rumen forvet, 68. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle sedyeyle kenara geldi, yerini Belhanda'ya bıraktı.

Rize uğursuz geliyor!

Rizespor deplasmanı, Galatasaray'a adeta uğursuz geliyor... Geçtiğimiz sezonun 32. haftasında 11 Mayıs 2019 ’da Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluğun dönüm noktalarından birinde yine Rize deplasmanına konuk olmuştu. 62. dakikada oyuna giren Emre Akbaba'nın, 68 ’de Samudio ile girdiği ikili mücadele sonucunda Muslera'nın sakatlığının bir benzerini yaşamıştı. Muslera'nın sakatlık anında yedekte bekleyen Emre'nin bir hayli üzüldüğü gözlemlendi.

YORUM YAZ