MENÜ

"Emre Akbaba Galatasaray'ı Belhanda zulmünden kurtardı"

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, sahasında Denizlispor'u 2-1 mağlup etti. Emre Akbaba, sakatlığından sonra sahaya çıktığı ikinci maçı da boş geçmedi. Emre Akbaba'nın performansını yorumlayan yazarımız Erman Özgür, "Emre Akbaba Galatasaray'ı Belhanda zulmünden kurtardı" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Rizespor deplasmanında ayağı kırıldıktan sonra bu sezon ilk kez yine Rizespor deplasmanında sahalara dönen Emre Akbaba, golünü atmıştı. Yıldız futbolcu ligdeki Denizlispor maçını da boş geçmedi. Yeni transfer Saracchi'nin asistinde takımını 1-0 öne geçiren Emre Akbaba ve Uruguaylı sol bekin bu performansı sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının beğenisini topladı.

Haberin Devamı

"Belhanda zulmünden Galatasaraylıları kurtardı"

Emre Akbaba'nın performansından övgüyle bahseden yazarımız Erman Özgür ise; "Ben ilk yarıdaki başarısızlıktan ders çıkarmış bir Galatasaray bekliyordum ve böyle de gördüm. Belhanda zulmünden Galatasaraylıları kurtarmış bir Emre Akbaba vardı sahada. Fatih Terim'in oyuncuları oynatmak zorunda kaldığı dönemden formaları oyuncuların performansıyla almaları gereki bir sürece geçildi. A Milli Takım şu anda Emre Akbaba'yı kazandı. Geriden gelmek avantajdır ama Galatasaray'ın üstünde 5 takım olduğu unutulmamalı" dedi.

YORUM YAZ