MENÜ

Emenike'ye acı haber

Nijeryalı futbolcunun kardeşinin eşi, doğum sırasında hayatını kaybetti. Maç öncesi acı haberle sarsılan Emenike, bugün ülkesine giderek cenaze törenine katılacak

Emenike'ye acı haber

Fenerbahçe’nin Nijeryalı oyuncusu Emmanuel Emenike’nin kardeşinin eşi Mary Collins, doğum sırasında hayatını kaybetti. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Emenike’nin erkek kardeşi Felix’in eşi Mary Collins’in ikiz bebeklerini dünyaya getirirken, 22 yaşında hayatını kaybettiği belirtildi. Başsağlığı mesajına da yer verilen açıklamada, “Oyuncumuz Emenike’ye ve ailesine başsağlığı diliyoruz” ifadesi kullanıldı. Acı haberi karşılaşmaya kısa bir süre kala alan ve Kasımpaşa maçına yedek soyunan golcü futbolcunun, cenaze törenine katılmak için bu sabah ülkesine gideceği bildirildi.

Formayı giymesi yetti!


Mücadele 0-0 devam ederken kurtarıcı olarak sahaya sürülmek üzere formasını giyen Emenike, Emre Belözoğlu’nun attığı golle birlikte kulübedeki yerine döndü. Daha sonra Kasımpaşa skoru 1-1’e getirdi. Böylece Ersun Yanal yine Emenike’ye formayı giydirdi, tam değişiklik yapılacaktı ki, Fenerbahçe ikinci golü de buldu. Gülerek yine yerine dönen ve sakatlığını yeni atlattığı için riske edilmeyen Nijeryalı futbolcunun, gelecek hafta oynanacak Sanica Boru Elazığspor deplasmanında ilk 11’de forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ