MENÜ

'Emenike ateşle oynuyor!'

Alanya maçında yerine giren arkadaşının elini sıkmazken duşunu alıp kimseyi dinlemeden stattan ayrıldı. Takım yemeğine geç gelmesi Advocaat’ın tepkisini çekti. İngiltere dönüşü takım otobüsüne binmeden evine giden Emenike’yi Aziz Yıldırım görüşme odasına alacak.

'Emenike ateşle oynuyor!'

Fenerbahçe'nin asi golcüsü Emmanuel Emenike sezona bomba gibi başlangıç yapıp formayı kapmışken geçtiğimiz hafta sonu oynanan Alanya maçının ardından yine eski kimliğine büründü. Teknik direktör Dick Advocaat’ın takım içindeki disiplinde en çok önem verdiği yemekler, toplantı ve seyahat gidişlerindeki hassasiyetin sınırlarını zorlayan Nijeryalı oyuncu 1 haftadan bu yana uymadığı davranışlarla adeta ateşle oynuyor.

Yedek çıkıp trip attı

Alanya maçında oyundan çıkarken arkadaşının elini sıkmayan ve soyunma odasına gittikten sonra duşunu alıp kimseyi dinlemeden ayrılan Emenike, Advocaat’ın tepkisine de yol açan takım yemeğine geç kalarak hocanın radarına takıldı.

İngiltere deplasmanında ise yedek başladığı için saha kenarında ısınmayan ve ayağına topu alıp sadece arkadaşlarını izleyen Emenike disiplini zorlayan davranışlarına devam etti. Golcü futbolcu İngiltere dönüşü de takım otobüsünden ayrı olarak evinin yolunu tutmuştu.

Emenike'nin bu davranışları sadece teknik direktör Advocaat’ın değil başkan Aziz Yıldırım’ın da tepkisini çekiyor. Konyaspor karşılaşmasının bitimiyle birlikte Emenike’yle konuşacak olan başkanın hem uyarılarda bulunup hem de oyuncusunun bu davranışlarının sebeplerini sorması bekleniyor.

Kaynak: Şampiy10

Konyaspor 0-1 Fenerbahçe

Haberin Devamı
YORUM YAZ