MENÜ

Eljif Elmas'tan Portekiz maçı öncesi açıklama: Bu tüm ülkemize ait bir hayal

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off C Yolu'nun finalinde Portekiz ile karşı karşıya gelecek Kuzey Makedonya'nın yıldızı, eski Fenerbahçeli Eljif Elmas; çocuklarından beri hayalini kurdukları başarı için 90 dakikaları kaldığını belirtirken bunun sadece kendileri için değil tüm ülke adına bir hayal olduğunu belirtti.

Eljif Elmas'tan Portekiz maçı öncesi açıklama: Bu tüm ülkemize ait bir hayal

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off C Yolu'nda İtalya'yı 1-0 mağlup ederek finale yükselen Kuzey Makedonya, yarı finalde Millî Takımımızı eleyen Portekiz ile karşı karşıya gelecek. İtalya karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyen eski Fenerbahçeli Eljif Elmas, Portekiz maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kritik bir maça çıkacaklarını belirten Kuzey Makedonya'nın yıldızı, "Önümüzdeki maç, şimdiye kadar oynadıklarımızın en zorlarından biri. Ayrıca kesinlikle en heyecanlısı olacak " dedi.

Dünya Kupası hayalinin kendileri ve ülkeleri adına önemine de değinen Elmas, "Çocukluğumuzdan beri bizi besleyen hayalin gerçekleşmesi adına sadece bir 90 dakika kaldığının farkındayız. Bu sadece bize değil tüm ülkemize ait bir hayal. Aksini yapamayız. Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmak adına her şeyi yapıp bu engeli aşmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ