MENÜ

Eljif Elmas'ın hocası yol gösterdi: İtalya'ya git oğlum!

Makedonya Milli Takım Teknik Direktörü Angelovski, 12 yaşından bu yana hocalığını yaptığı Eljif Elmas’a yol gösterdi. Igor Angelovski, Fenerbahçe’den ayrılması halinde Eljif için İtalya’nın en iyi seçenek olacağını belirtip, “Onların sert oyunu ile başa çıkmakta hiç zorlanmaz” dedi.

Eljif Elmas'ın hocası yol gösterdi: İtalya'ya git oğlum!

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki Makedon yıldızı Eljif Elmas'ı almak için İtalya'nın Napoli takımı ısrarcı. Transfer döneminin en çok konuşulan ismini, 12 yaşından bu yana hocalığını yapan Makedonya A Milli Takım Teknik Direktörü Igor Angelovski'ye sorduk. Eljif'in aranan bir isim durumuna gelmesinin Makedonya futbolu adına gurur verici olduğunu belirten Angelovski, "Uzun süredir birlikte çalıştığımız bir yetenek olduğu için ileride çok daha iyi noktalara ulaşabileceğini söyleyebilirim. F.Bahçe'den ayrılacaksa İtalya'ya gitmesi onun uyum sürecini daha hızlı atlatmasını sağlayabilir. Eljif'in ofansif oyun modeline uygun ve onu bu rolde oynatacak bir takıma gitmesi performansını artıracaktır" dedi.

Haberin Devamı

ORADA KENDİNİ İSPATLAMIŞ OYUNCULARIMIZ VAR

Eljif'in İtalyanların sert oyunu ile başa çıkmakta zorlanmayacağının altını çizen Angelovski, "Şu anda sistem takımlarında iş yapan bir oyuncu ve sert oyuna da adapte olacaktır. Sert rakiplere karşı Mili Takım maçlarımızda başarılı oynadı. Pandev ve geçtiğimiz yıl Palermo'yu üst sıralarda tutan Nestorovski ile Trajkovski'nın İtalya'da olmaları Eljif adına avantaj. Hepsi bizim gurur kaynağımız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah

YORUM YAZ