MENÜ

Elazığspor yarın yürüyecek

Elazığspor Yönetimi, taraftardan destek istemek için yürüyecek. Başkan Selçuk Öztürk'ün de katılacağı ifade edilen yürüyüşün yarın akşam 18.00'de İzzetpaşa Meydanı'ndan başlayıp, Öğretmenevi'nde biteceği kaydedildi.

Elazığspor yarın yürüyecek

Ara transfer döneminde hareketli saatler yaşayan PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da yönetim yarın yürüyüş düzenleyecek. Son 4 haftada Kayserispor, Antalyaspor ve Osmanlıspor'a yenilen, sadece evinde Adanaspor'la berabere kalıp 1 puan alan Bordo-Beyazlılar, tribünlerden destek isteyecek. Başkan Selçuk Öztürk'ün de katılacağı yürüşün akşam saat 18.00’de İzzetpaşa Meydanı'ndan başlayıp, Öğretmenevi’nde noktalanacağı ifade edildi.

Diomansy Camara olmadı

Hırvat file bekçisi Ivesa ile başlayan yaprak dökümüne yenileri eklendi. Bordo-Beyazlı yönetim, teknik direktör Ümit Özat'ın verdiği rapor doğrultusunda Murat Tosun, Çağlayan Alpsatan, Enis Kahraman, Umut Utku Tekoğlu ve Oktay Aykurt'la yoların ayrıldığı belirtildi. Ara transfer dömenide kadrosunu güçlendirmek adına hamleler yapan Doğu temsilcisi, bilindiği üzere Zeki Korkmaz, Taner Yalçın, Murat Sözgelmez ve Serdar Özbayraktar'ı kadrosuna dahil etmişti. Özat'ın verdiği listedeki isimlerle temasta olan başkan Öztürk ve kurmaylarının bu gece bitimine kadar birkaç yeni ismi kadroya dahil edebileceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da forma giyen Diomansy Camara ile görüşen yönetimin, şartlar oluşmadığı nediniyle transferden vazgeçtiği kaydedildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ