MENÜ

Elazığspor Bank Asya'ya çok yakın

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Elazığspor, yarın oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Elazığspor Bank Asya'ya çok yakın

Basın sözcüsü Nafiz Koca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırmızı Grup’ta lider ve en yakın rakipleri Konya Torku Şekerspor’la aralarında 4 puanlık fark olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Koca, yarın oynayacakları Şanlıurfaspor karşılaşmasından 3 puan alarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini vurguladı.

Yarınki müsabakanın kazanılması halinde Elazığspor’un 7’nci kez şampiyon olacağını dile getiren ve bu karşılaşmanın önemine dikkati çeken Koca, "Son haftaya galip bir şekilde girmek istiyoruz. Dolayısıyla çok engellerle geldiğimiz bir yolda son virajımız olan Şanlıurfa maçını da rahatlıkla geçeceğimize olan inancımız tam. Hiçbir başarı ve galibiyet oynanmadan alınmıyor" diye konuştu.

Mevcut yönetimin takımı teslim aldığı zaman kulüpte büyük sıkıntılar olduğunu, ancak hiçbir zaman "Enkaz edebiyatı" yapmadıklarını dile getiren Koca, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Yönetim olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşma yönünde bir karar almıştık. O kararlarımızdan ilki, hedefimiz takımı ligde bırakmaktı. Bunu da yönetim kurulumuzla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başarmıştık. Ligde kalarak sezonun sonunda yeni bir hedef belirledik. ’Hedefimiz Bank Asya’ demiş ve spor camiasına söz vermiştik. Elazığspor’u Bank Asya Birinci Ligi’ne kavuşturarak hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşıma sözünü vereceğimiz ilk adımı da atmış olacağız. Allah nasip ederse aynı azim, kararlılık ve heyecanla Süper Lig, Elazığspor’a kapılarını açmış olacak."

AA

YORUM YAZ