MENÜ

Elazığ'da operasyon

Ligin ikinci yarısında alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Bordo-Beyazlılar, dört isme kanca attı: Önder Turacı, İskender Alın, Tolga Özden ve Eren Aydın...

Elazığ'da operasyon

Süper Lig’in ilk yarısında yalnızca 3 galibiyet alabilen Elazığspor’da ara transfer dönemi öncesi hareketli günler yaşanıyor. Alt sıralardan kurtulma planları yapan Bordo-Beyazlılar’da transfer listesi belirlendi, görüşmeler başladı. Teknik direktör Yılmaz Vural’ın hazırladığı transfer raporunda; PTT 1. Lig takımlarından Göztepe’de kadro dışı bırakılan ve bu sezon hiç maça çıkmayan Önder Turacı ile birlikte kaleci Tolga Özden, İskender Alın ve Eren Aydın yer alıyor. Savunmada görev yapan Önder ile Kasımpaşa’yla yollarını ayıran Tolga’nın imza atmaya hazır olduğu belirtilirken, Bolu’da oynayan İskender ve Eyüp’le sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Eren için kulüpleriyle görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Bu iki futbolcunun da tekrar Süper Lig’de kariyerlerine devam etmek istediği ve kısa süre içinde sözleşmelerin imzalanması bekleniyor.

Vural’dan iddialı sözler


Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımı ligde tutacaklarını belirterek, “İkinci yarıya damgasını vuran bir Elazığspor izlettireceğiz. Bu takımın gelecek sezon da Süper Lig’de mücadele edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın”
sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ