MENÜ

Elazığ nefes aldı: 3-0

Spot Toto Süper Lig'in 20. haftasında Elazığspor, Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmayı 3-0'lık üstünlükle kazanan taraf, ev sahibi ekip oldu.

Elazığ nefes aldı: 3-0

Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, iki ekip de gol posizyonu bulamadı ve devre 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında, Elazığspor, Alper Uludağ'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

Dakika 62'yi gösterdiğinde, Elazığspor, Serdar Özkan'ın attığı penaltı golüyle farkı ikiye çıkardı. Seri çalımlarla sol kanattan ceza sahası içerisine giren Serdar Özkan, kaleci Sinan Bolat'ın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına geçen Serdar Özkan'ın şutu kaleci Sinan Bolat'ın üzerinden ağlarla buluştu. Skor: 2-0

Maçın 73. dakikasında kaleciden dönen topla tekrar buluşan Deniz Yılmaz, Sinan Bolat'ın arkadan yaptığı müdahale ile yerde kaldı ve hakem Halis Özkahya, karşılaşmanın 2 penaltı kararını verdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Deniz Yılmaz, yerden düzgün bir vuruşla topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0'a taşıdı.

Karşılaşma 3-0'lık Elazığspor üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonunda, geçen 3 haftayı yenilgi ile kapatan Elazığspor bu galibiyetle puanını 19'a çıkarırken, Kayserispor 13 puanda kaldı.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ