MENÜ

Elazığ evine döndü

Sezon başında stadıyla tesisleri onarıma alındığından, maç ve antrenmanlarını kent dışında yapmak zorunda kalan Sanica Boru Elazığspor, bugün ilk kez kendi tesislerinde çalıştı.

Elazığ evine döndü

"GÖÇEBE HAYATI YAŞADIK"

Haberin Devamı

Sahasında onarım sürdüğü için Beşiktaş maçını da İzmir'de oynayacak olan Sanica Boru Elazığspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, adeta göçebe hayatı yaşadıklarını söyledi. Zamana ihtiyacı olduklarını vurgulayan Bülent Uygun, aylardan beri ailelerinden uzak yaşamanın zorluğunu çektiklerini belirten Bülent Uygun, şöyle devam etti:

"İYİ BİR KADROYA SAHİBİZ"

"İdman yaptığımız sahalar, iyi olmadığı için sıkıntılar yaşadık. İyi şartlarda çalışamadık. Bunların handikabını yaşadık. Ligde bütçe anlamında en düşük iki üç takımdan bir tanesiyiz ama kadro olarak baktığımızda çok yetenekli, birbirinden birbirine inanmış, güzel şeyler yapabilecek çok iyi bir kadroya sahibiz. Zamana ihtiyacımız var. Bu zamanı da iyi çalışarak değerlendirmemiz gerekiyor. Daha da iyi çalışıp, bu açığımızı kapatıp takım olma hüviyetine bürüneceğimizi düşünüyorum. Bu zorlu süreçte yaşanan sıkıntıları taraftarlarımızın desteğiyle atlatıp ligde kümede kalmayı amaçlıyoruz."
Milli maçlara verilen aradan sonra karşılaşacakları Beşiktaş maçının zor olduğunu hatırlatan Bülent Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ'I YENMEK İSTİYORUZ"

"Anadolu takımları, özellikle 5 büyükleri yendiğinde büyük keyif alırlar. Sebebine gelince de şampiyon takımı yenmiş oluyorsunuz, şehirde ayrı bir hava yaratıyor. Beşiktaş maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tabi ki zor olduğunu biliyoruz. Önümüzde sekiz dokuz var. En iyi şekilde hazırlanacağız. Futbol adına bütün güzellikleri sahaya yansıtıp kazanmaya çalışacağız."

"3 PUANLA TANIŞMAK İSTİYORUZ"

Zorlu bir periyot, zorlu bir maç trafiği yaşadıklarını, takım olarak eksiklerinin olduğunu, bunları en kısa zamanda tamamlayıp 3 puanla tanışmak istediklerini belirten Bülent Uygun, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarını deplasmanda oynadık, diyebiliriz. Gönül isterdi ki Elazığ'daki tesislerinde çalışıp maçları Elazığ'da oynamak isterdik. Bu takım çok iyi yerlere gelecek. Elazığspor olarak Beşiktaş'tan puan veya puanlar alacak gücümüz var."

"EDİZ'E ÜZÜLDÜK"

Haberin Devamı

Bülent Uygun, son olarak kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz'in ailesine de başsağlığı dilerken, "Çok üzüntülüyüz" diye konuştu. Futbolcular ise ilk kez kendi tesislerin çalıştıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

DHA

YORUM YAZ