MENÜ

Elazığ at yarış tahminleri-Ercan Fırtına'nın yorumları

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına zorlu Elazığ yarışlarını yorumladı ve sizler için 2 ayrı altılı hazırladı.

Elazığ at yarış tahminleri-Ercan Fırtına'nın yorumları

12 Nisan Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına zorlu Elazığ yarışlarını yorumladı ve sizler için 2 ayrı altılı hazırladı.

İki altılı birden

1.BOŞ KOŞU: 6 nolu Dengizkızı sağdan soldan kulağıma çarptı, 8 nolu Kısrağıntayı rakip

2.BOŞ KOŞU: KARAÇDAĞLI başta olmak kaydıyla nerdeyse hepsi gibi bi şey.

3. BOŞ KOŞU: YEMCİREŞİT ve VINDIRHAT

ALTILI TAHMİNİM

1.AYAK: 7 nolu Dağzen başta olsun, 10 nolu Lizge, 3 nolu Karakulak Bey ve 8 nolu Kraliçeecrin sırasıyla unutulmasınlar diyorum ya bakalım artık nasıl olacak bu sinemanın sonu. Çünkü pazartesi urfa da gördük abi tay bunlar kimi dışa sapıyor kimi başlıyor sonunu getiremiyor oluyorda oluyor işte.

2.AYAK: Volkanımsın ve Kıng Valley başta yazacak olsamda niyeyse bilemiyorum artık ya boş yere yada haklı olarak bu ayaktan korkuyorum abi, Fırst Chance, Ataç Gırl, Fleurıne, Yakışıklı Çocuk, Son Of Soul, Sara Candal ve hatta Mizginhat acaba bir şey yapıpta beni boşa düşürürmü diye epeyce düşünmedim desem yalan olur lakin bazende şeytan aklımı çeliyor iki at yazıp geçeceğim yerlerde bana bilerek kasten ve benim oyunum bozulsun diye o kör şeytan kanıma girip bana ayağı kapattırıyor sonra da bir üzülüyom bir delleniyom inan anlatamıyorum, bakalım gene aynı oyuna aynı tuzağa düştüm mü yoksa düşmedim iyimi ettim ancak ve ancak yarış sonu anlayabileceğiz diyorum.

3.AYAK: Bakın arkadaşlar sezon başı oranın pistine yeni pırıl pırıl kum serildi yenilendi, ama tecrübemden biliyorum böyle yeni kum gelince pist başlarda çok ağır olur dereceler kötü çıkar o yüzden önde kaçanlar ıcık sermayeli giderlerse arkadan kolay kolay gelen olmayabilir zira kum ağır olacak illaki, gerçi zamanla az bir zaman sonra normale binecek o ayrı mesele ama ilk günler böyle bunu baştan belirteyim dedim tabi bunu derken yanlış anlaşılmasın pist maşallah kurabiye gibi güzel oldu sadece azcık oturana kadar şey olur yoksa sıkıntı yook, yarışa gelirsek, İncir Çekirdeği, Adaletkaya, Dorugüzel, Kımız, Gönülhanım, İçimsu ve Hızlı Zeliş sırasıyla yazacam haberiniz olsun.

4.AYAK: Turbonun Kızı babasına yakışanı yapıp çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Uçarkanat’ ın anneside çok süratli bir kısraktı ama yerim kalmadı arkadaş napim. Olmazsa bir dene de kontra bir kupon yapim barim ona koyayım sonra şey olmasın abi. Neyseeee.

5.AYAK: İşte geldim dananın kuyruğunun kopacağı ayağa içimden bir ses ben bu ayakta ağzımla kuş tutsam yatacam gibi bir his var içimde ya hayırlısı bakalım, Bawıkal eski bawıkal olmazsa da genede bawıkal, genede bawıkal işte. Concrete aynı hesap, Blacks Wınner en dış kulvarı boş bulabilirse ama geç kalırsa olmaz onu baştan diyeyim benim ancak ana kuponda yerim olup yazabildiklerim lakin gel gör ki ökkeş eniştem, Star Of Rock, Vıctory Star, Camelot ve Haşmet hatta Ataştacus vallaha billaha heç aklımdan töbe çıkmıyorlar, zaten var ya, olurda ben bu ayaktan gümlersem inanın acaip üzülecem anlatamam zira önce başka atlar yazmıştım son anda nasıl oldu, olmadı değiştirip bu üç atı yazdım kupona hadin hayırlısı artık başka ne diyem abi.

6.AYAK: New Alaçat, Faruk, Demir Yürek, Magıko, Ayseltay, Lıfe Is A Breeze, Maruf Bey, Best Tıme Best ve Haco yazıp kenara çekiliyorum, herkeşe selam olsun ve Survıvor ERDİ gibi bende diyorum HAYATTA BAŞARILAR BAYRAMPAŞALILAR erdi azcıkta ara sıra ben söyliyem be gardaşım hemencecik arkamızdan şey etme yani kızma emi gardaş. I LOVE YOUUUUUUU

ELAZIĞ 1. ALTILIM

( 6-8 ) (5-1-2-3) ( 2-1 ) (7-10-3-8 ) (4-1-2-3-7) ( 1-6-7-3-9-4-2 )

ELAZIĞ 2. ALTILIM

( 7-10-3-8 ) ( 4-1-3-2-7-6-5-9-8 ) ( 1-6-7-3-9-4-2 ) ( 10 ) ( 3-5-1 ) ( 6-1112-10-8-9-5-4-1 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ