MENÜ

El Clasico savaşları!

Real ile Barcelona arasındaki Şampiyonlar Ligi maçı bitti, ancak kavga sürüyor. İki kulüp karşılıklı suçlamalara devam ederken, tartışmanın daha uzun süre ardı arkası kesilecek gibi gözükmüyor.

El Clasico savaşları!

İspanyol futbolunun en köklü ezeli rekabetinde gerilim tırmanmaya devam ediyor. Barcelona’nın R.Madrid’i Bernabeu’da 2-0 yendiği 4 maçlık serinin 3. ayağından sonra çıkan kavga iyice şiddetlendi. Barça’nın karşılaşmanın sonrasındaki sözleri nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu’na şikayet ettiği Jose Mourinho dünkü açıklamalarıyla yine gündeme damgasını vurdu. Portekizli çalıştırıcı, “Real’in formasının rengi beyazdır ve bu saflığı doğruluğu simgeler. Konuşmak önemli değil görüntüler her şeyi gösteriyor” dedi. Real Madrid, Portekizli teknik adama destek çıkarken, resmi internet sitesinde Pedro, Bosquets ve Alves’in Pepe’ye kırmızı kart gösterttiği pozisyonların görüntülerine yer verip, Barcelona’lı oyuncuları ‘hakemi aldatmaya çalışmakla’ suçladı. Marca gazetesi de Alves’in Pepe ile ilgili pozisyondaki fotoğraflarını kare kare yayınlayıp, “Sahtekar” başlığını attı.



Mourinho’ya özel koruma
UEFA’nın Mourinho’ya 3 maç ceza verebileceği belirtilirken, As gazetesi de Portekizli teknik adamın Nou Camp’taki rövanşı özel bir locada 2 koruma eşliğinde takip edeceğini yazdı. Ayrıca Real Madrid’in Barcelona’ya yakın bir kasabada konaklayıp, maç saatine yakın olarak stada geçmeyi planladığı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ