MENÜ

El Clasico öncesi Sergio Ramos'tan Messi açıklaması!

Barcelona ile oynayacakları El Clasico öncesinde Real Madrid kaptanı Sergio Ramos açıklamalarda bulundu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. haftasında 1 Mart Pazar günü oynanacak Real Madrid-Barcelona (El Clasico) maçı, dünyanın en fazla takip edilen sportif etkinliklerinden biri olmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

La Liga ve UEFA'nın istatistiklerine göre, dünyada 650 milyondan fazla izleyiciyi televizyonları karşısına çeken El Clasico öncesi Real Madrid kaptanı Sergio Ramos açıklamalarda bulundu.

Messi'den övgüyle bahseden Ramos, "Real Madrid’in kaptan bandını taşımak bir onur, binlerce çocuğun örneği olmak, takım arkadaşların için de bir örnek oluşturmak, kısacası, büyük bir sorumluluk. Tarihte en çok ElClasico maçına çıkan futbolcu olmaktan dolayı çok memnunum ve umarım burada uzun süre kalarak daha da fazla ElClasico oynama fırsatı bulurum...Kazarnısak da, çok daha iyi olur.

Barcelona’yı yenmek bizim için çok büyük moral olacaktır.Takımların arasındaki puan farkı çok küçük ve maçın sonucu belirleyici olabilir ama daha lig bitimine çok uzun süre ve kazanmamız gereken daha çok puan var.Bence Messi dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesi ve ona karşı büyük saygı duyuyorum. Umarım Pazar günü onun günü olmaz, ve böylece biz de işimizi doğru yapmış oluruz, ve üstüne sonuç da Real Madrid lehine olursa bizim için daha da iyi olur!" dedi.

YORUM YAZ