MENÜ

Ekpe Udoh: "Olabilecek en iyi atmosfer bu"

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Zalgiris Kaunas ile karşılaşmaya hazırlanan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'un eski oyuncusu Ekpe Udoh, maç öncesi yayıncı kuruluşun sorularını cevapladı.

Ekpe Udoh: "Olabilecek en iyi atmosfer bu"

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Zalgiris Kaunas ile karşılaşmaya hazırlanan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş ile şampiyonluk yaşadıktan sonra Utah Jazz kadrosunda NBA'e dönen Ekpe Udoh, eski takımının Zalgiris maçı öncesi yayıncı kuruluşun sorularını cevapladı.

Fenerbahçeli taraftarların salonda yarattığı atmosfere ve salondaki ortama değinen Udoh, "Şu an heyecanı hissetmeye başladım. Olabilecek en iyi atmosfer bu. Fenerbahçe'de kaldığım sürede müthiş arkadaşlar edindim. Burada tekrar koç Obradovic'i görmek harika." dedi.

Fenerbahçe Doğuş'un kazanması konusunda düşüncelerini aktaran Udoh, "Zalgiris karşısında kazanmak için Fenerbahçe; baştan itibaren kontrolü elinde tutmalı, sert olmalı ve böylece tempoyu yakalarlarsa fark yaratacaklardır." dedi.

Koç Obradovic'in kendisine olan etkisinden de bahseden yıldız oyuncu, "Geçtiğimiz sezon gelişimim üst düzeydeydi. Bunda koç Obradovic'in etkisi büyüktü." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ