MENÜ

Efsane Teknik Adamdan Türkiye'ye Mesaj!

Eskiden Galatasaray'ı çalıştıran ve şu anda İtalya Milli Takımı'nı adeta küllerinden doğuran Roberto Mancini'den Türkiye'ye özel mesaj geldi. Corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren İtalya hakkında bilgiler veren ve Türkiye halkına tedbirleri elden bırakmama çağrısında bulunan Mancini, "Evlerinizden çıkmamanız için size dua ediyorum, kurallara uyun. Bu özellikle gençler için." sözlerini kaydetti.

İtalya Milli Takım teknik direktörü Roberto Mancini'den Türkiye'ye özel mesaj geldi. Corona virüsün en yoğun şekilde yaşandığı ülkelerin arasında görülen İtalya'dan Türk halkına seslenen Mancini, "Şu anda İtalya'da durum çok çok kötü... Bu mesaj Türkiye'deki tüm dostlarıma... Sadece Galatasaray, Beşiktaş ya da Fenerbahçe taraftarları için değil, bu mesaj herkes için. Türkiye'yi çok seviyorum. Bundan dolayı evlerinizden çıkmamanız için size dua ediyorum, kurallara uyun. Bu özellikle gençler için. Bu süreçte lütfen ailenize, büyüklerinize dokunmayın. Evde kalın. Sizi çok seviyorum." sözlerini kaydetti.

Haberin Devamı

Roberto Mancini Kimdir?

Süper Lig'de 1 buçuk sezon Galatasaray'ı çalıştıran ve Galatasaray taraftarlarının sevgilisi haline gelen Roberto Mancini, 27 Kasım 1964'te İtalya'd dünyaya gelmiştir. 55 yaşındaki teknik direktör 1981-2001 yılları arasında aktif olarak futbolculuk yapmıştır. Ardından Teknik direktörlük lisansı alarak sırasıyla; Fiorentina, Lazio, Inter , Manchester City, Galatasaray, Inter, Zenit ve İtalya Milli Takımını çalıştırmıştır.

YORUM YAZ