MENÜ

Efes, Ispanya deplasmanında

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi TOP 16'da bugün ilk maçına çıkacak. Tecrübeli çalıştırıcı Duson Ivkovic önderliğinde Lacivert-Beyazlılar, İspanya ekibi Laboral'ın konuğu olacak.

Efes, Ispanya deplasmanında

THY Avrupa Ligi’nde normal sezonu Real Madrid’in ardından ikinci sırada tamamlayan Anadolu Efes, TOP 16 macerasına bugün başlayacak. Avrupa’nın en iyi çalıştırıcısı olarak gösterilen Duson Ivkovic’le bi5da başarılı bir performans ortaya koyuyor. Her geçen gün kademe atlıyan Anadolu Efes, TOP 16’daki ilk maçında İspanyol ekibi Laboral’ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayıp, NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.

Hızlı hücumlara dikkat

Efes, oyun kurucu sıkıntısını, bugünkü rakibi Laboral’dan transfer ettiği Heurtel’le kapatmaya çalışacak. Fransız guardın, eski takımına karşı forma giymesi bekleniyor. Birkan ve Cenk’in sakatlıkları sürerken Sırp pivot Kristic’in durumunun maç öncesi belli olacağı ifade edildi. Bu arada maç öncesi, Ivkovic şöyle konuştu: Deplasmanda oynayacağımız Laboral Kutxa maçı zor bir karşılaşma olacak. Laboral iyi bir takım ve kendi sahalarında hızlı hücumu çok iyi uyguluyorlar, ayrıca üç sayılık atış yüzdeleri de çok yüksek. Bundan dolayı oyunun kontrolünü ele almalıyız ve hızlı hücum savunmasını iyi yapmalıyız.”

Laboral Kutxa: Begic, Bertans, Causeur, Iverson, Vujacic, Tillie, Shengelia, San Emeterio, James, Diop I., Martinez, Hansbrough

Anadolu Efes: Doğuş, Cedi, Perperoglou, Saric, Draper, Lasme, Furkan, Janning, Bjelica, Heurtel, Deniz, Okben

Salon: Fernando Buesa

Saat: 22.00

Yayın: NTVSpor

Hakem: Rocha (por), Lottermoser (ALM), Chiari (İTA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ