MENÜ

Edin Visca'dan Türkçe Röportaj!

İstanbul Başakşehir'in, Kopenhag'ı 1-0 mağlup ettiği Uefa Avupa Ligi Son 16 Turu karşılaşmasının ardından basın mensuplarının karşısına çıkan takım kaptanı Edin Visca'dan çok özel açıklamalar geldi. 2011 yılından beri takımın formasını giyen ve her sezon istikrarlı performansıyla lige damga vuran 30 yaşındaki Visca, Türkçe verdiği röportajda takımın hedeflerinden bahsetti. Visca, "Çeyrek finalde oynamak istiyorum, inşallah deplasmanda avantajımızı kullanarak çeyrek finale gideceğiz" sözlerini kaydetti.

İstanbul Başakşehir'in 30 yaşındaki Bosna Hersekli yıldız futbolcusu Edin Visca, takımının Kopenhag'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. UUEFA Avrupa Ligi Son 16 Tur'unda oynnan karşılaşmada takımının galibiyet golünü kaydeden yıldız oyuncu, "Evet, önemli bir maç kazandık. Kopenhag iyi bir takım, taktiksel iyi bir takım gerçekten. Belki ekstra oynamadık ama sonuçta kazandık, avantajlıyız. İnşallah çeyrek finalde daha dolu bir statta oynayacağız" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"CORONA'DAN KORKMUYORUM!"

Tüm dünyayı etkileyen Corona Virüsü hakkında da konuşan yıldız futbolcu, "Bunu hiç düşünmüyorum, Türkiye’deki herkese çok inanıyorum ve inşallah burada bir şey olmayacak. İyi hissediyorum, gerçekten korkmuyorum" sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ