MENÜ

Edin Visca transferinde son durum | Okan Buruk açıkladı!

Süper Lig’in 3. haftasında ligin yeni ekibi Karagümrük’e 2-0 mağlup olan Başakşehir’de Teknik Direktör Okan Buruk, maç sonu çeşitli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, adı son dönemlerde transfer gündemine damga vuran oyuncusu Edin Visca ile ilgili merak edilen soruları da yanıtladı.

Hatayspor ve Galatasaray maçlarını puansız kapatan Başakşehir, ligin 3. haftasında Karagümrük’e de 2-0 kaybetti ve ligin son sırasından çıkamadı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk mücadeleyi değerlendirirken transferi gündemde olan Edin Visca ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Oyundan alınan Visca’nın gitmek isteyip istemediğiyle ilgili soruyu yanıtlayan Buruk, “Visca bu kulübün sembolü. Bizim en iyi ve en değerli oyuncularımızdan birisi. Edin’in isteği uzun süreler devam etmek. Bizim de isteğimiz bu yönde. Burada çok mutlu ve iyi şeyler yapmak istiyoruz. Ona da hak vermek lazım. Yıllardır aynı seviyede. Bu takıma çok katkı sağladı. Onun da kötü oynayacağı maçlar olacaktır. Bugün oyun içinde istediklerini yerine getiremedi, ben de daha farklı bir oyuncu dahil ettim. Her oyuncu oyundan çıkabilir, kimse çıkmaz diye bir konu yok. Kim iyiyse oyun içinde bu değişiklikler olacak. Visca bizim kaptanlarımızdan, en değer verdiğimiz isimlerden birisi” diye konuştu.

YORUM YAZ