MENÜ

Eden Hazard bombayı patlattı: "Son maçım olabilir!"

Adı uzun bir süredir Real Madrid'le birlikte anılan Chelsea'nin Belçikalı süperstarı Eden Hazard, dün Eintracht Frankfurt'u penaltı atışlarıyla 4-3 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldikleri karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamayla adeta ayrılık sinyali verdi.

Eden Hazard bombayı patlattı: "Son maçım olabilir!"

Adı uzun bir süredir Real Madrid'le birlikte anılan ancak transferi adeta yılan hikayesine dönen Eden Hazard, dün takımı Chelsea'nin Eintracht Frankfurt'u penaltı atışlarıyla 4-3 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldikleri karşılaşma sonrasında gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Ülkesinde yayın yapan RTBF televizyonunun mikrofonlarına konuşan Belçikalı süperstar, "Eğer bu Chelsea taraftarları önünde oynadığım son maçsa bundan daha iyisini hayal edemezdim. 120 dakika oynadım ve galibiyeti getiren penaltıyı attım. Benim için harika bir anı olacak. Şayet Stamford Bridge'e son kez çıktıysam elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki futbolcunun bu açıklamaları, Ada basınında bir veda sinyali olarak yorumlandı. Sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan yıldız isim, daha önce verdiği demeçlerde Real'de oynama arzusunu defalarca dile getirmişti.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ