MENÜ

Eda Özrodop: Başaracağıma inanıyorum

Mısır’da düzenlenecek Modern Pentlaton 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Milli sporcu Eda Özrodop, iddialı konuştu. Geçen yıl Avrupa şampiyonu olan Özrodop, “Dünya Şampiyonluğu zor olabilir ama bunun için çok çalıştık. Başaracağıma inanıyorum” dedi

Eda Özrodop: Başaracağıma inanıyorum

Modern pentatlonda geçen yıl Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Eda Özrodop, Mısır’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nı zirveye ulaşmak istiyor. Spora 7 yaşında yüzmeyle başlayan daha sonra modern pentatlon branşına geçen Eda, Bursa Büyükşehir Belediyespor çatısı altında yurt içi ve dışında aldığı başarılarla adından söz ettiriyor. 2019 yılında Portekiz’de düzenlenen BiathleTriathle Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Milli sporcu, 2022 yılında Modern Pentatlon 17 ve 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu. Eda Özrodop, Yunanistan’da geçen yıl düzenlenen Avrupa Biathle Triathle Şampiyonası 17 yaş altı kategorisinde de şampiyonluğu kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

‘Bayrağımızı dalgalandıracağım’

Mısır’da 12-17 Temmuz’da düzenlenecek Modern Pentlaton 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayan ve organizasyondan madalyayla dönmeyi hedefleyen Özrodop, spora erken yaşta başlamanın avantajını yaşadığını söyledi. Her geçen gün kendini geliştirdiğini ve daha büyük başarılar elde etmek için çabaladığını belirten Özdorop, “Bu yarıştaki hedefim kürsüye çıkmak. Bayrağımızı en üstte dalgalandırmak benim için büyük bir gurur olur. Dünya Şampiyonluğu zor olabilir ama bunun için çok çalıştık. Başaracağıma inanıyorum” dedi.

YORUM YAZ