MENÜ

Ziggs Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Ziggs İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends piyasaya ilk çıktığı yıllarda ortalığı kasıp kavurmuştu. Bu durum bugün de değişmiş değil. Gerek oyun evreni gerekse de şampiyonları ile hala oyun dünyasının bir numaralarından. Oyun içinde bulunan pek çok şampiyon var. Bunlardan biri de Ziggs. Ziggs'in tüm özelliklerini haberimizden öğrenebilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Ziggs Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Ziggs İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends piyasaya ilk çıktığı yıllarda ortalığı kasıp kavurmuştu. Bu durum bugün de değişmiş değil. Gerek oyun evreni gerekse de şampiyonları ile hala oyun dünyasının bir numaralarından. Oyun içinde bulunan pek çok şampiyon var. Bunlardan biri de Ziggs!

Haberin Devamı

League of Legends Şampiyonlarından Ziggs Kimdir?

Ziggs bir bilim adamıdır ve bu konudaki yeteneği de doğuştan gelmektedir. Fakat onun Yordle bilim adamlarının aksine düzensiz ve hiperaktif bir yaradılışı vardır. Gözü yükseklerdeydi ve Heimerdinger gibi bir mucit olabilmek için çabalıyordu. Bazen ortaya hiçbir şey çıkmıyor ama bazen de inanılmaz şeyler yaratıyordu. Tüm bu süreçler ona cesaret veriyordu.

Zaman içinde Ziggs'in ne kadar yetenekli bir bilim adamı olabileceği anlaşıldı ve meziyetlerini sergilemesi için Yordle akademisine davet edildi. Fakat Ziggs tamamen dikkatsiz bir bilim adamı olduğu için, gösterisi sırasında fazla ısınan Hextech motoru patladı ve akademinin duvarında devasa bir delik açıldı. Ardından Ziggs akademiden kovuldu.

Haberin Devamı

Aradan bir vakit geçtikten sonra Zaun ajanları profesörleri kaçırdı ve bir hapishaneye yerleştirdi. Bu hapishane duvarlarının geçilebilmesi olanaksızdı. Fakat siz ortalığı yıkma ve patlatma yeteneklerini bu profesörleri kurtarmak için kullanabilirdi. Daha sonradan Ziggs sihirmayın adını verdiği bir bomba icat etti ve bu bombayı hapishaneyi yerle bir edip profesörleri kurtarmak için kullandı.

Ziggs Rün Rehneri ve Sezon 11 Yenilenen Rünleri

Ziggs rün rehberi;

Büyücülük + İlham: Sihirli Yıldız (100), Soğuran Küre (2), Mana Akışı Yüzüğü (98), Yücelik (100), Kızart (78), Yaklaşan Fırtına (22). Sihirli Pabuçlar (19), Peksimet Teslimatı (98), Geleceğin Pazarı (2), Kozmik Sezgi (79), Zaman Büken Karışım (2).

İlham + Büyücülük: Dinginsiz Büyü Kitabı (83), Prototip: Heptaş (17), Sihirli Pabuçlar (100), Peksimet Teslimatı (100), Kozmik Sezgi (100). Mana Akışı Yüzüğü (100), Yücelik (33), Yaklaşan Fırtına (67).

Büyücülük + İsabet: Sihirli Yıldız (100), Mana Akışı Yüzüğü (100), Yücelik (100), Yaklaşan Fırtına (86). Pratik Zeka (100), Son Darbe (86), Biç Devir (14).

Ziggs'in sezon 11'de yenilenen rünleri;

Büyücülük: Sihirli Yıldız, Mana Akışı Yüzüğü, Yücelik, Kızart.

İlham: Peksimet Teslimatı, Kozmik Sezgi, +10 Değişken Kuvvet (x2), +6 Büyü Direnci.

Ziggs Itemları (Mid Build & Full Build)

Haberin Devamı

Ziggs oyuna başlarken diğer şampiyonlar gibi Doran'ın Yüzüğü, Can İksiri (x2) ve Totem Uğuru (Ziynet) eşyalarına sahiptir. Ziggs'in full build dizilimini ise şu şekilde listeleyebiliriz:

Luden'in Feryadı: +90 yetenek gücü, +500 mana, bekleme süresinde azalma.

Sihirbaz Pabuçları: +18 büyü nüfuzu, özel pasif ve gelişmiş hareket olarak +45 hareket hızı.

Liandry'nin Eziyeti: +300 can, +80 yetenek gücü, +15 büyü nüfuzu (özel pasif, kem göz).

Hiçlik Değneği: Özel pasif olarak + %40 büyü nüfuzu, +80 yetenek gücü.

Rabadon'un Şapkası: Yetenek gücü +120, özel pasif olarak yetenek gücünü %35 arttırır.

Zhonya'nın Kum Saati: Bekleme süresinde azalma, +45 zırh, +70 yetenek gücü. Şampiyon 2.5 saniye boyunca zarar görmez ve hedef alınamaz bir hale gelir (özel aktif - zamanı durdur).

Ziggs Counter Şampiyonları (Pickler)

Karşısında zayıf olduğu şampiyonlar;

Akali - Suikastçi ve Büyücü

Fizz - Suikastçi, Savaşçı ve Büyücü

Yasuo - Suikastçi ve Savaşçı

LeBlanc - Suikastçi ve Büyücü

Talon - Suikastçi ve Büyücü

Haberin Devamı

Karşısında güçlü olduğu şampiyonlar;

Azir - Büyücü

Yorick - Savaşçı ve Tank

Heimerdinger - Büyücü

Kayle - Savaşçı ve Destek

Orianna - Büyücü

Ziggs Kostümleri

Klasik Ziggs

Deli Bilim Adamı Ziggs

Kumandan Ziggs

Havuz Partisi Ziggs

Kartopu Savaşı Ziggs

Sihir Üstadı Ziggs

Jeton Düşmanı Ziggs

YORUM YAZ