MENÜ

Vel'koz Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Vel'koz İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

eague of Legends dünyasında, mid oyuncularının vazgeçilmez şampiyonu Vel’Koz, genel olarak destek şampiyonu rolünde görülmektedir. Vel’Koz şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini sizler için hazırladık ve tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Vel'koz Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Vel'koz İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında, mid oyuncularının vazgeçilmez şampiyonu Vel’Koz, genel olarak destek şampiyonu rolünde görülmektedir. Vel’Koz şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini hazırladık.

Haberin Devamı

Hiçlik'in Gözü Vel’Koz

Runeterra'da ortaya çıkan ilk Hiçlik yaratığı olduğu düşünülen Vel'Koz, oldukça acımasız ve kurnaz bir zekanın eseridir. Benzerleri her şeyi katletmek ya da yutmak istese de Vel'Koz, ancak Hiçlik'e hizmet ediyor. Fiziksel alemi ve bu alem içerisindeki gariplikleri gözetlerken, aynı zamanda Hiçlik'in faydalanabileceği yaratıkları araştırıyor.

Vel'Koz, sadece pasif bir gözlemci değil. Ayrıca ölümcül plazmasını kullanarak karşısına çıkacak her türlü tehdidi tek seferde yok edebilecek kadar da güçlü bir varlık. Hatta bu güç gerekirse dünyayı yerle bir edecek kadar kuvvetli bir güç...

Hiçlik'in Gözü Vel’Koz Oynanış Biçimi

Vel’Koz tamamen bir büyücü, fakat oyunda pek çok farklı alanda kullanılabilen bir şampiyon olduğu da bir gerçek. Şampiyonun pasif skili olan Organik Yapıbozum, isabet ettiği rakiplere 7 saniyeliğine skill yükü biriktirir. Şampiyonun normal saldırıları bu skili devamlı olarak yeniler. Fakat yeni yük bırakmaz. Rakibin aldığı 3.isabet yapı bozulmasına uğrayarak gerçek hasar alır.

Haberin Devamı

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Plazma Ayrışması, şampiyon yolladığı plazma ışını ile büyü hasarı verir. Birkaç saniye içinde azalarak kaybolan yavaşlatma etkisi yaratır. Skill tekrar etkin hale geldiğinde ise rakibe isabet ettiğinde, ışın 90 derecelik açıyla bölünür. Bu skill ile bir hedef yok edildiğinde mana bedelinin %50'si geri verilir.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Hiçlik'e Açılan Yarık, şampiyon bu skill ile birimlere ve rakiplere büyü hasarı verir. Bir süre sonra, yarık ilave olarak %25 kadar daha büyü hasarı verir. Her iki skill de birer Organik Yapıbozum yükü ekler. Kullanımları arasında 2 saniye kadar bir bekleme süresi bulunur.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Tektonik Bozucu, şampiyon yakındaki bir bölgede bozulmaya yol açar. Daha sonra büyü hasarı verir. İsabet alan rakipleri 0.75 saniyeliğine havaya savurur. Rakipler isabet aldığında, yeteneğin gerçekleştirildiği yöne doğru geri itilir.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Yaşam Formu Parçalama Şuası, skill pasif halde iken rakip şampiyonlar yapıbozuma uğradıklarında 7 saniyeliğine araştırılır. Aktif halde ise, şampiyonun yönlendirdiği enerji ışını 2,5 saniye boyunca imleci takip eder ve daha sonra rakibe miktara kadar büyü hasarı verir. İsabet alan rakip %20 yavaşlar. Araştırma yaptığı birimlere gerçek hasar verir.

Haberin Devamı

Hiçlik'in Gözü Vel’Koz S11 Rün Dizilimi

Matrix filminden fırlamış gibi görünen bu şampiyonun S11 yeni sezondaki rün dizilimi rehberi;

Büyücülük

Sihirli Yıldız

Mana Akışı Yüzüğü

Yücelik

Kızart

İlham

Sihirli Pabuçlar

Kozmik Sezgi ve ayrıca;

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 6 Büyü Direnci

Hiçlik'in Gözü Vel’Koz S11 Yetenek Skilleri

Oldukça iyi bir destek şampiyonu olan Vel’koz’un yetenek skilleri dağılımı ise;

Plazma Ayrışması: 1- 4- 5- 7- 9

Hiçlik'e Açılan Yarık: 2- 8- 10- 12- 13

Tektonik Bozucu: 3- 14- 15- 17- 18

Yaşam Formu Parçalama Şuası: 6- 11- 16

Hiçlik'in Gözü Vel’Koz S11 Counter Pickler

Vel’koz şampiyonunun zayıf olduğu şampiyonlar;

Haberin Devamı

Zed

Fizz

Yasuo

Katarina

LeBlanc

Hiçlik'in Gözü Vel’Koz Full Build S11 Eşya Dizilimi

Luden'in Çığlığı

Sihirbaz Pabuçları

Zhonya'nın Kumsaati

Morellonomikon

Rabadon'un Şapkası

Hiçlik Değneği

Hiçlik'in Gözü Vel’Koz Kostümleri

Vel’koz şampiyonunun tüm kostümleri;

Klasik Kostüm

Savaş Makinesi Kostümü

Işık Dalgası Kostümü

Ben de İnsanım Kostümü

YORUM YAZ