MENÜ

Shadow of the Tomb Raider'ın düşman çeşitleri videosu yayınlandı

Square Enix, Shadow of the Tomb Raider için,kısa tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor. Yayınlanan son videoda ise, Shadow of the Tomb Raider'da, karşımıza çıkacak olan düşman çeşitliliği tanıtılıyor. Yılanından, askeri ekiplere, yerlilerden piranaya kadar, Shadow of the Tomb Raider'da, Lara'nın karşısında neler yok ki.

Shadow of the Tomb Raider'ın düşman çeşitleri videosu yayınlandı

Eidos Montreal tarafında geliştirilen Shadow of the Tomb Raider seriye kaldığı yerden devam ediyor. Ancak son oyunda Lara Croft eskisine oranla daha güçlü ve daha tehlikeli.

Haberin Devamı

Yenilenen Tomb Raider'da Lara Croft, maya mitolojosinde yer alan kıyamet senaryosunun izini sürüyor ve dünyayı olası bir kıyametten kurtarmaya çalışıyor. Bıçağı ile oldukça ölümcül olan Lara Croft'un, ateşli silahlar konusunda da artık oldukça tecrübeli odluğunu geçtiğimiz hafta yayınlanan videolarda görmüştük. Ancak görünen o ki LAra'nın karşısında yer alacak düşmanlar da bir o kadar tehlikeli. Ormanlarda, su altlarında gezinirken hiç de öyle rahat olamayacağız. Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Kaynak: Merlinin Kazanı

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ