MENÜ

PlayStation Plus için Mayıs 2023 oyunları açıklandı

Bu ay ağırlık spor oyunlarında.

PlayStation Plus için Mayıs 2023 oyunları açıklandı

PlayStation Plus için Mayıs 2023 oyunları Sony tarafından açıklandı: Chivalry 2 (PS4 ve PS5), GRID Legends (PS4 ve PS5) ve Descenders (PS4).

Haberin Devamı

PlayStation Blog'da yapılan açıklamaya göre üç oyun da 2 Mayıs tarihinden itibaren 6 Haziran'a kadar PlayStation Plus abonelerine sunulacak.

GRID Legends
Codemasters tarafından geliştirilen GRID Legends, 2022 yılında çıkmış bir yarış oyunu. Yeni yarış modlarına, 22 kişilik çok oyunculu seçeneğe ve yeni bir ana kariyer modunun dışında oyunda bir de canlı çekim film benzeri, Driven to Glory isimli hikâye modu bulunuyor. IGN oyunu 7/10 olarak değerlendirerek serinin 20 yılı aşkın geçmişini esneten ve seleflerinden "bir adım ileri" çıkan bir yapım olduğunu söylemişti.

Chivalry 2
Orta Çağ savaş oyunlarına çok oyunculu bir yaklaşım sunan Chivalry 2'nin 64 kişilik dev haritalarında bir dizi görevler gerçekleştiriyorsunuz. Oyuncular her birinin farklı güçleri, zayıflıkları ve oynanış tarzları bulunan 12 sınıftan bir tanesini seçiyor. Oyunun PS5 sürümü ise 4K 60 FPS görüntü sunabiliyor.

Haberin Devamı

Descenders
Indie bir stüdyo olan RageSquid'in oyunu Descenders, PlayStation Plus'ın Mayıs ayı seçkisini tamamlayan üçüncü yapım. "Derinlikli fizik" vaadiyle yola çıkan oyunda sistematik olarak geliştirilmiş çeşitli aşamalar bulunuyor. Oyuncular çevrimiçi "rep sistemlerini" geliştirirken bir yandan da yeni bisikletler ve dış kıyafetler açabiliyor.

Öte yandan PlayStation Plus abonelerinin Nisan ayı oyunlarını indirmesi için son gün 1 Mayıs. Geçtiğimiz ayın seçkisinde ise Behaviour Interactive’den Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure ve Tails of Iron bulunuyor.

Kaynak: tr.ign

PlayStation Plus için Mayıs 2023 oyunları açıklandı

YORUM YAZ