MENÜ

Mesut Özil'den dijital alanda bir ilk

Fenerbahçe'nin devre arasında Arsenal'den kadrosuna kattığı Mesut Özil, çevrimiçi satın alınabilecek dijital ürünlerle kendi 3D Genie'sine sahip ilk sporcu olmayı başardı.

Mesut Özil'den dijital alanda bir ilk

Fenerbahçe'nin devre arasındaki flaş transferi Mesut Özil, dijital dünyada da fark yaratmaya devam ediyor. Yıldız oyuncu, dijital dünyada bir ilke imza attı. Mesut Özil, çevrimiçi satın alınabilecek dijital ürünlerle kendi 3D Genie'sine sahip ilk sporcu oldu. Yıldız futbolcu, dijital üç boyutlu karakterinin benzersiz serisini yaratmak adına ABD merkezli Genies şirketi ile bir ortaklık kurdu. Nifty Gateway'de satılacak bu benzersiz serinin gelirlerinin bir kısmı da BigShoe adlı yardım kurumuna gidiyor.

Haberin Devamı

Karakterin tasarımı, Mesut'un futbol yıldızı kimliğinden ilham alıyor ve M10 logosu süper kahraman temalı kreasyonlarda yer alıyor. Koleksiyon, 15 Şubat Pazartesi akşamı canlı yayınlanacak. Şapkalar, kramponlar ve giysilerden oluşacak.

Mesut, Genies ile ortaklık kuran ve böyle bir avatarı olan Justin Bieber, Rihanna, Offset, Cardi B ve J Balvin gibi ünlü isimlerin arasına katıldı. Dünyanın en ünlü dijital sanatçılarından BossLogic de serinin oluşturulmasında önemli rol aldı.

https://www.instagram.com/p/CLJyDEIC7wd/
YORUM YAZ