MENÜ

HADO Türkiye’nin en kapsamlı Deneyim Merkezi Grand Pera’da açıldı

Türkiye’de resmi bir branş sporu haline gelen ve Japonya’da doğan tekno spor HADO’nun Türkiye’deki en kapsamlı spor ve teknoloji merkezi Grand Pera’da açıldı.

HADO Türkiye’nin en kapsamlı Deneyim Merkezi Grand Pera’da açıldı

Japonya’da doğan tekno spor HADO’nun Türkiye’deki en kapsamlı deneyim alanı Grand Pera’da yapılan açılış töreni ile teknoloji ve sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Haberin Devamı

Türkiye’de resmi bir branş spor haline gelen tekno spor HADO’nun Türkiye’deki en kapsamlı deneyim merkezinde bulunan HADO kortunda sporseverler yaş ve cinsiyet gözetmeksizin, takımlar halinde dünyanın ilk ve tek tekno sporunu deneyimleyebiliyorlar. Aynı zamanda 2021’de Avrupa Şampiyonu olan ve 2022’de Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya alarak ekim ayında Japonya’da düzenlenecek HADO Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanan HADO Türk Milli Takımı da antrenmanlarını burada yapacak.

Yine Türkiye’de ilk kez HADO Monster oyunu da Grand Pera HADO Deneyim Merkezi’nde yer alıyor. Oyuncular HADO’daki hünerlerini bu kez artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisi ile şehre inen canavarları ortadan kaldırmak için gösterebiliyorlar.

Haberin Devamı

En gerçekçi Metaverse deneyimi, METAFLUENCE ile HADO Deneyim Merkezi’nde

Dünyanın en gerçekçi metaverse platformu METAFLUENCE, metaverse platformları içinde dünyada ilk kez HADO Deneyim Merkezi’nde içerisinde fiziksel alanı ile yer alıyor.

Yapılan protokol ile HADO Türkiye ve METAFLUENCE güçlerini birleştirdi. METAFLUENCE içinde yer alan HADO Türkiye Metahut’ı (meta merkez) Japonya’dan, Uzak Doğu ülkelerinden ve Avrupa’dan tekno spor severleri bir araya getireceği gibi, özellikle Türkiye’de spora ve teknolojiye meraklı yüz binlerce üniversite ve lise öğrencisinin metaverse’deki buluşma noktası haline gelecek.

HADO severler HADO TÜRKİYE Metahut’ında özel etkinliklere, eğitimlere, gösterilere, kazandıran yarışmalara gerçekçi avatarları ile katılabilecekler ve burada sağladıkları etkileşimlerle ek gelir imkânı da yakalayacaklar.

METAFLUENCE standında yer alan QR Kodu okutup kaydolan kullanıcılar hem HADO Türkiye üzerinden metaverse’e giriş yapmış olacaklar, hem de VR teknolojisi ile Beat Saber oyunu oynarak keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşayacaklar.

HADO Türkiye’nin en kapsamlı Deneyim Merkezi Grand Pera’da açıldı

YORUM YAZ