MENÜ

Espor dünyasını buluşturan organizasyon! Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz

Dünyanın en büyük üniversiteler arası VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch’ın Dünya Finali, 24 Kasım Cuma günü Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Organizasyonu FANATİK'e değerlendiren esporculardan ortak mesaj geldi.

34 ülkeden 20 bini aşkın öğrencinin katıldığı Red Bull Campus Clutch Dünya Finali, unutulmaz anlara sahne oldu. İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşen dünyanın en büyük üniversiteler arası VALORANT turnuvasının Dünya Finali’nde son ikiye kalan Endonezya ve Peru takımları nefes kesen bir mücadeleye imza attı. Dev mücadele sonunda 3-1’lik skorla galip gelen Endonezyalı takım Team Garuda Red Bull Campus Clutch şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

FANATİK'E ÖZEL AÇIKLAMALAR

FANATİK ekibi de bu organizasyonu yerinden takip etti. Türkiye'yi temsil eden 'Werder Veremem' takımının oyuncuları, VALORANT dünyasının sevilen isimleri Red Bull oyuncusu Ferit "wtcN" Karakaya ve FNATIC takımının Türk oyuncusu Emir Ali "Alfajer" Beder sorularımızı yanıtladı.

Espor dünyasının ortak mesajı ise hem destek verilmesine devam edilmesi olurken, hem de ülkemizde bu tip organizasyonlarla esporun gelişmesi oldu.

Espor dünyasını buluşturan organizasyon Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz

TURNUVADA TEK TÜRK TAKIMI

Red Bull Campus Clutch Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil eden 'Werder Veremem' takımının koçu uveyS094 yaptığı açıklamalarda, "Üniversitelerarası bir turnuvadaydık ve arakdaşlarım da finale kaldılar. Ben sonradan takıma dahil oldum. Ben sağlık sektöründeydim ama oyun tarafına tutkum daha fazla olunca, teklif de gelince kendimi bu alana attım." ifadelerini kullandı. Takımın oyuncuları Sian, Ravanue, Mykoz, Standoff ve Zian ise böyle bir organizasyonda yer aldıkları için çok mutlu olduklarını ülkelerarası bir turnuva olduğu için de milli mücadele duygusu ile arenada yarıştıklarını ifade ettiler.

Haberin Devamı

'ESPOR ÖNEMSENMESİ GEREKEN BİR İŞ

FNATIC takımının Türk oyuncusu Emir Ali "Alfajer" Beder ile de organizasyonda keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Turnuvanın çok keyifli geçtiğini belirten başarılı oyuncu, "Espor aslında önemsenmesi gereken bir iş. Espor, internet üzerinden yapabileceğin en iyi aktif işlerden bir tanesi. Günümüz teknoloji günü en başta. Özellikle bu turnuvada da gördük ki Türk bir takımın diğerleriyle baş edebiliyor olması çok önemli." sözlerini söyledi.

Espor dünyasını buluşturan organizasyon Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz

'ESPOR DÜNYASINDA SES GETİREN ORGANİZASYON'

Red Bull oyuncusu Ferit "wtcN" Karakaya da FANATİK mikrofonlarına hem turnuva özelinde hem de espor dünyasına dair oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karakaya Red Bull'un düzenlendiği turnuvanın önemine değinerek; "Bu organizasyon bizim için espor dünyasında çok ses getirecek bir organizasyon kesinlikle. İnsanların katılımı ve verdikleri tepkiler çok güzel. Üniversiteli öğrencilerin de kıyasıya rekabetini bu şekilde izlemek çok güzel." dedi.

Haberin Devamı

Espor dünyasını buluşturan organizasyon Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz

'POTANSİYEL ÇOK BÜYÜK'

Ferit "wtcN" Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti;

"Espor ile ilgilenen çok güzel bir topluluk var aslında. Potansiyel çok büyük. Esporda şu anda cidden bir atak yapmış durumdayız. Taktiksel açıdan da açığı kapatırsak, dünya arenasında mutlaka yer alacağımızı düşünüyorum."

Espor dünyasını buluşturan organizasyon Ortak mesaj: Giderek gelişiyoruz

YORUM YAZ