MENÜ

2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu tamamlandı

Türkiye’nin en başarılı PUBG Mobile Espor takımlarının mücadele verdiği ve 2.9 milyon TL ödül havuzuna sahip olan 2023 PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Türkiye Bahar Sezonu finallerinde şampiyon FUT Esports oldu.

2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu tamamlandı

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’ın 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu’nun final aşaması sona erdi. 28 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşen finallerin sonunda büyük bir çıkış yakalayan FUT Esports şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Rekabetin tavan yaptığı ve heyecan dolu maçlara ev sahipliği yapan final aşamasında FUT Esports ilk sırada yer aldı. En yakın rakibine 56 puan fark atan ekip aldıkları 189 skor ile turnuvaya damga vurmayı başardı.

Ozarox Esports’un 133 puanla 2. olduğu final aşamasında 3. sırada ise yine aynı puanla Next Rüya ekibi yer aldı. FUT Esports oyuncusu Kairos 36 skor, 41 düşürme ve 8259 verilen hasar ile finallerin en iyi oyuncusu olmayı başardı.

2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu'nda başarılı olan ilk 8 takım ülkemizi PMPL Avrupa Şampiyonası'na temsil etme hakkı kazandı. PMPL Avrupa Şampiyonası'na katılacak takımların listesi şu şekilde;

Takımlar:

FUT Esports
Ozarox Esports
Next Rüya
Fire Flux Esports
Regnum Carya Esports
Beşiktaş Esports
BRA Esports
Melise Esports

YORUM YAZ