MENÜ

Düzce kampı sona erdi

Düzve'nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde 10 gündür yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sarı-lacivertliler son antrenmanı yaparak İstanbul'a döndü.

Düzce kampı sona erdi

Pazar gününü izinli geçirecek olan Fenerbahçe 16 Temmuz'da başlayacak Viyana'daki 10 günlük maç programı boyunca boyunca MTK Budapeşte, Newcastle United, Dinamo Tiflis ve Wisla Krakow ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, kafile, Avusturya'daki 10 günlük hazırlık dönemi boyunca Bad Erlach bölgesindeki Linsberg Asia Oteli'nde konaklayacak.

Fenerbahçe, kamp süresince Macaristan'ın MTK Budapeşte, İngiltere'nin Newcastle United, Gürcistan'ın Dinamo Tiflis ve Polonya'nın Wisla Krakow takımlarıyla karşılaşacak. Fenerbahçe'nin Avusturya'daki hazırlık maçlarının programı (yerel saatle)
şöyle:

18 Temmuz Çarşamba:

20.00 Fenerbahçe-MTK Budapeşte (Wiener Neu Stadı)

21 Temmuz Cumartesi:

19.00 Fenerbahçe-Newcastle United (Ritzing Sonnensee Stadı)

23 Temmuz Pazartesi:

20.00 Fenerbahce-Dinamo Tiflis (UPC-Arena Graz)

25 Temmuz Çarşamba:

20.00 Fenerbahce-Wisla Krakow (Wiener Neu Stadı)

Haberin Devamı

Kuyt antrenmanlara başladı

Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Liverpool ekibinden transfer ettiği Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Kuyt'ın, bu sabah Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde bir çalışma yaptığı belirtildi. Antrenmana, sahada yaptığı koşu çalışmalarıyla başlayan Hollandalı oyuncunun, ardından salona geçtiği ve burada kendisi için hazırlanan programı uygulayarak idmanı tamamladığı bildirildi. Dirk Kuyt, bireysel hazırlıkların ardından 16 Temmuz Pazartesi günü takımla birlikte Avusturya kampına gidecek.

YORUM YAZ