MENÜ

Duygu Özaslan paylaşımıyla olay oldu! Duygu Özaslan kimdir?

Sosyal medya fenomenlerinden Duygu Özaslan, internete yine olay oldu. Yaptığı ve paylaştığı hemen hemen her şeyle kullanıcıların tepkisini çeken Duygu Özaslan, bu sefer de Türkçe’yi unuttu. Sahanda Yumurta’nın Türkçe’sini unutan Duygu Özaslan, bu videosuyla internet ortamında tiye alındı. Peki Duygu Özaslan kimdir? Haberin devamında detaylara ulaşabilirsiniz…

Youtube’da yaptığı makyaj videolarıyla üne kavuşan Duygu Özaslan’ın her paylaşımı sosyal medyada olay oluyor! Bu sefer de sahanda yumurta kelimesi yerine İngilizce terimi olan “sunny side up” ı kullanan Duygu Özaslan, sosyal medyada geniş yankı buldu. Özentilikle suçlanan Duygu Özaslan’In paylaştığı video ise Twitter’da TT oldu.

Haberin Devamı

Duygu Özaslan Kimdir?

Youtube ve Instagram fenomeni Duygu Özaslan, 17 Nisan 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı ancak Youtube'da popülerlik kazandıktan sonra son sınıfta üniversiteyi bırakma kararı aldı. İlk kanalını ''itsmeduygu'' olarak açtı ancak profesyonelleştikten sonra kanalına kendi ismini verdi. Duygu Özaslan uzun yıllar Barış Taylan Demirige ile birlikteydi ancak çift ilişkilerini noktalayan çift zaman zaman köpekleri için bir araya geliyor.

YORUM YAZ