MENÜ

Dünyadan kısa kısa...

Tüm dünyadan spor gündemi...

Dünyadan  kısa kısa...

* Milli Tenisçimiz Marsel İlhan, yaptığı açıklamada: “ABD Açık’ta iyi bir performans sergiledim ve dünya sıralamasında 88. sıraya yükseldim, şu anki derecem gayet iyi. İstikrarlı yükselişimi sürdürürsem sezon sonunda ilk 50’nin içinde yer alabilirim” dedi.

* Manchester United’ın tecrübeli menaceri Sir Alex Ferguson, Premier Lig’deki şampiyonluk yarışında
4-5 rakipleri olacağını söyleyerek, “Chelsea, Manchester City ve Liverpool’un kadroları çok güçlü. Arsenal ve Tottenham da sürpriz yapabilir” dedi.

* Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Sancak Beyi Osman Bey’in anısına okçuluk turnuvası yapılacağı açıklandı. Biga Kaymakamı Fatih Genel, organizasyonun 1-2 Ekim tarihlerinde ilçeye bağlı Dikmen köyünde başlayacağını duyurdu.

* Wembley Stadı’nda oynanan, İngiltere’nin Galler’i 1-0 yendiği maçtan önce kan döküldü. 40’lı yaşlarda olduğu sanılan bir Galler taraftarı, henüz belirlenemeyen bir olay sonrasında hayatını kaybetti. Polis, 6 kişiyi gözaltına aldı.

* Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor kulübü, Mayıs 2011 tarihinde Bandırma Spor ve Kültür Vakfı’ndan kiraladığı 55 dönümlük araziye 400 bin liralık bir yatırımla sosyal tesis ve antrenman sahası yapacaklarını açıkladı.

* Fransa’nın yıldızı Samir Nasri, Romanya’yla oynanan maçın 15. dakikasında elinden sakatlanmıştı. Genç oyuncunun el parmağının kırıldığı açıklandı. Manchester City doktorları, detaylı bir muayeneden sonra rapor verecek.

* Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, makamını ziyaret eden Akdeniz Oyunları Genel Sekreteri İsidios Kualos’u kabulünde yaptığı açıklamada, Mersin’de yapılacak 2013 Akdeniz Oyunları’nın bugüne kadar yapılan en görkemli Akdeniz Oyunları olacağını belirtti.

* Transfer döneminde adı Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’la anılan Amauri’nin menaceri Bronzetti, Milan’ın oyuncusuyla ilgilendiğini söyledi. İtalyan menacer, golcü futbolcunun ocak ayında Juventus’tan ayrılacağını açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ