MENÜ

Dünyadan Kısa... Kısa...

Dünya ve Avrupa gündemindeki son gelişmeler...

Dünyadan Kısa... Kısa...

* İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United, bugün 14.45’te Blackburn’le deplasmanda yapacağı maçtan 1 puanla ayrılırsa, 19. şampiyonluğunu ilan edecek.. Ve ligi en çok kazanan takım olacak.

* Wolfsburg’un tecrübeli teknik direktörü Felix Magath, takımının kümede kalması halinde 250 bin Euro’ya aldığı lüks Bentley marka otomobilini, yardım amaçlı olarak hayır kurumuna bağışlayacak.

* UEFA, Devler Ligi’nde Real Madrid’li Marcelo’ya “Maymun” diyerek ırkçı söylemde bulunan Barcelona’lı Busquets’i, Disiplin Kurulu’na sevk etti. Busquets’e, 5 maç ceza verilmesi bekleniyor.

* İspanya 2. Ligi’nde Real Betis, bitime 4 hafta kala Tenerife’yi 3-1’lik skorla mağlup ederek 2009’dan sonra tekrar 1. Lig’e yükselmeyi başardı.

* Çek Cumhuriyeti’nde Slavia Prag ile Olomouc arasındaki kupa yarı final maçında taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle Prag’a, 3 maç seyircisiz oynama ve 43 Bin Euro para cezası verildi.

* İtalya’da geçen sezonun şampiyonu İnter’in 37 yaşındaki kaptanı Zanetti, Roma ile oynanan kupa maçında 1000. kez forma giydi ve kulüp tarafından plaketle onurlandırıldı.

* İngiltere Rugby Ligi’nde Doncaster’ın kaptanı Shaun Leaf’in, kendi takımının kaybetmesine bahis oynaması nedeniyle ömür boyu spordan ihraç edilmesi gündeme geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ