MENÜ

Dünyaca ünlü yıldız orta sahalar kiralık listesinde!

Kış transfer dönemi devam ederken Süper Lig’de yer alan 18 kulüpte harıl harıl yeni oyuncu arayışlarına devam ediyor. Kulüplerin ekonomik durumları göz önüne alındığında bonservisiyle beraber oyuncuyu satın almanın zorluğunu düşünürsek, hemen hemen her takım artık kiralık oyunculara yönelmeye başladı. Özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un yıldız transfer beklediğini varsayarsak bu bağlamda kulüplerinde forma şansı bulmakta zorlanan oyuncuların kiralanarak getirilmesi fikri ön plana çıkıyor.

Real Madrid’in süper starlarından James Rodriguez bu sezon İspanyol ekibiyle yalnızca 10 maçta forma giydi. Beklentilerin çok altında kalan yıldız futbolcunun 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. 28 yaşındaki yıldız on numara eski performansından çok uzak olduğu için Madrid ekibinde forma giymesi zor, bundan dolayı kiralanması muhtemel.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A İLAÇ OLUR!

Tottenham’ın Kenyalı orta saha oyuncusu Victor Wanyama’nın adı uzun zamandır Galatasaray ile anılıyor. Kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Önlibero, bu sezon yalnızca 4 maçta forma giydi. Jose Mourinho’nun planlarında yer bulamayan yıldız oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi konuşuluyor.

SÜPER LİG İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN!

Gana Milli takımnın da formasını giyen 25 yaşındaki Daniel Amartey takımı Leicester’da forma şansı bulamıyor. Bu sezon sadece 1 defa kupa maçında oynayan orta saha oyuncusu aynı zamanda savunmanın sağında ve ortasında da forma giyen joker kimlikli birisi. Ligimize kiralanırsa her takımda iş yapabilecek potansiyeli olan oyuncunun kulübüyle 2022’ye kadar sözleşmesi var.

Haberin Devamı

Lazio’nun Kosovalı oyuncusu Valon Berisha’nın kendini tekrar göstermesi için bir yeniliğe ihtiyacı var. 2023’e kadar Lazio’yla kontratı olan 26 yaşındaki merkez orta saha futbolcusu bu sezon takımıyla sadece 7 maça çıktı. 2018 senesinde 7 buçuk Milyon Euro’ya Salzburg’dan alınan oyuncunun kendini tekrar göstermesi adına kiralanması gündemde.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI!

2015 yılında Monaco’nun 9 Milyon Euro bedelle henüz 19 yaşındayken renklerine bağladığı Gabriel Boschilla kendisinden beklenen patlamayı hala yapamadı. 2021’e kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun kiralık olarak gönderilerek yeni bir başlangıç yapması gerekiyor. On numara mevkiinde ve kanatlarda forma giyen solak futbolcu bu sezon sadece 5 maçta forma giydi.

NİHAT UZEL

YORUM YAZ