MENÜ

Dünya, Neymar ile dalga geçiyor

Dünya Kupası boyunca ya kendini yere atan ya da faulleri abartılı şekilde gösteren Neymar’ın bu halleri, sosyal medyada yeni bir akımın başlamasına neden oldu. Birçok kişi, Neymar gibi yerde kıvranıyor ve bunu hesaplarında paylaşıyor.

Dünya, Neymar ile dalga geçiyor

Rusya’daki Dünya Kupası’nda çeyrek finalde Belçika’ya elenerek turnuvaya erken veda eden Brezilya’nın en önemli yıldızı olarak gösterilen Neymar’la dünya dalgasını geçiyor.

Turnuvada kendisine yapılan faulleri fazlasıyla abartan ya da kimi zaman rakip savunmaların bir müdahalesi olmamasına rağmen kendisini yere atan Neymar, bu sayede dünyada yeni bir akımın oluşmasını sağladı.

Özellikle ikinci turdaki Meksika karşılaşmasında 26 yaşındaki oyuncu, rakipten Layun’un ona dokunmamasına rağmen bir anda yerde kıvranmaya başladı.

‘Palyaçoların oyunu değil’

Hatta karşılaşma sonrası Meksika’nın hocası Osorio, “Futbol adamların oyunu, palyaçoların değil. Yaptıkları utanç verici” ifadelerini kullanmıştı.

Brezilyalı yıldızın bu hareketleri, sosyal medyada etkisini hissettirdi. Bununla ilgili olarak birçok video çekilirken, paylaşım rekorları da kırıldı. Birçok kişi, kendisini bir anda yere bırakıp, kıvranmaya başladıkları anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Dünya, Neymar ile dalga geçiyor


Haberin Devamı
YORUM YAZ