MENÜ

Dündar Keşaplı'dan Mustafa Denizli'ye ziyaret

İtalya spor yazarları derneği yönetim kurulu üyesi Dündar Keşaplı, Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli'yi Kemergurgaz Tesisleri'nde ziyaret etti.

Dündar Keşaplı'dan Mustafa Denizli'ye ziyaret

Malta takımı Sliema Wanderers’ın basın ve kurumlararası ilişkiler direktörü, aynı zamanda İtalya spor yazarları derneği yönetim kurulu üyesi olan Dündar Keşaplı, Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli'yi ziyaret etti. Keşaplı ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Denizli, İtalya'daki şampiyonluk favorisinin Juventus olduğunu belirtirken temsilcilerimiz Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu ve Salih Uçan hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

Keşaplı'nın Denizli ile ettiği sohbet şu şekilde:

Slima Wanders kulübünün basın ve kurumlararası ilişkiler direktörü olarak Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli'yi ziyaret ettim. Çok saygı duyduğum sayın hocam ile sohbet ederken İtalya'da futbol oynayan Türk futbolcular Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu ve Salih Uçan'a da değindik. Mustafa hoca, İtalyan futbolunu yakından takip ettiğini belirtirken Roma forması giyen Cengiz Ünder'in gösterdiği performanstan dolayı gurur duyduklarını belirtti ve genç yıldızın ilerki yıllarda daha büyük kulüplerde forma giyebileceğini söyledi.

''Milan'a çabuk adapte oldu''

Alman ekibi Leverkusen'den Milan'a gelen Hakan Çalhanoğlu ve Fenerbahçe'den Empoli'ye kiralık giden Salih Uçan hakkında da konuşan Mustafa Denizli, ''Farklı bir kültürden gelmesine rağmen Hakan, Milan'a çabuk adapte oldu. Çok hızlı ve iki ayağını kullanabiliyor. Salih ise çok teknik ve yetenekli bir oyuncu. Ama daha agresif olursa performansını daha üst seviyeye taşıyabilir.'' dedi.

Haberin Devamı

''Maldini, Del Piero ve Baresi tarzı karakterli oyuncular lazım''

İtalya'da Juventus'un şampiyonluk şansının yüksek olduğunu ifade eden deneyimli hoca, yeniden yapılanmaya giren Milan'ın ise başarılı olması için Maldini, Del Piero ve Baresi tarzı karakterli oyunculara ihtiyaç duyduğunu belirtti. Denizli, son olarak 22 puan ile 3. sırada bulunan Kasımpaşa'da iyi bir dönem geçirdiklerini ve sezonu en iyi şekilde sonlandıracaklarını sözlerine ekledi.

YORUM YAZ