MENÜ

Douglas Santos, kaç yaşında, kimdir? Fenerbahçe'ye yeni sol bek

Zenit forması giyen Douglas Santos Fenerbahçe'nin gündemine geldi. Peki, Douglas Santos, kimdir, kaç yaşında? Douglas Santos ilgili tüm detaylar haberimizde...

Douglas Santos, kaç yaşında, kimdir? Fenerbahçe'ye yeni sol bek

FIFA Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle iki ülkede futbol oynayan isimlere bazı ayrıcalıklar tanıdı. Rusya kulüplerinde oynayan futbolcular Haziran'a kadar istedikleri kulüplerle sözleşme imzalayabilecek. Fenerbahçe bu kapsamda Zenit takımında forma giyen sol bek Douglas Santos ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’in iki Brezilyalı oyuncuyu gözlerine kestirdikleri kaydedildi... Bunlardan ilki, Zenit’te oynayan Douglas Santos. Piyasa değeri 16 milyon Euro olan 27 yaşındaki sol bek, bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ligin en iyi sol bekleri arasında yer alan Santos, FIFA kararı sonrası Avrupa kulüplerinin gözdelerinden biri haline gelebilir. Fenerbahçe’nin yanı sıra, sol beki Alberto Moreno’nun sezonu kapatmasının ardından İspanyol ekibi Villarreal’in de bu oyuncuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Douglas Santos Kimdir?

FK Zenit St Petersburg takımında sol bek mevkinde forma giyen Douglas Santos, 22 Mart 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 175 cm boyunda ve 70 kilo olan Douglas Santos, Sağ/Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 5 maça çıkan Douglas Santos, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Douglas Santos, bu sezon 2 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

YORUM YAZ