MENÜ

Dostluk kazandı

İki takım arasındaki maç berabere biterken, tribünlerde güzel görüntüler vardı. Manisaspor taraftarları Beşiktaşlılar'ı kapıda karşıladı başarı diledi.

Dostluk kazandı

Siyah-Beyazlı ekibin Manisaspor ile 19 Mayıs Stadı’nda oynadığı maç öncesi tribünlerde dostluk rüzgarları esti. Ev sahibi takımın taraftarları, Beşiktaş’ı izlemek üzere stada gelen konuk takım taraftarlarını kapıda karşıladı. Beşiktaşlı taraftarlara çiçek veren Manisasporlular, “Şehrimize hoş geldiniz. Maçta sizlere başarı dileriz” diyerek iyi niyet gösterisinde bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar da bu jest karşısında Manisaspor taraftarlarına teşekkür edip maçı izleyecekleri bölüme geçti. Karşılaşmaya çok fazla ilgi olmadığı dikkat çekti.

Tribün tamamlandı

Bu arada 19 Mayıs Stadı’nda açık tribünün üstünün kapatılması Beşiktaş maçıyla biterken, stadın tribünlerine Manisaspor Kulübü tarafından “Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar’a yapmış oldukları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz” yazılı bir pankart asıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ