MENÜ

Dortmund Haaland için 180 milyon euro istiyor

Avrupa futbolunun şu anda en popüler golcüleri arasında bulunan Erling Haaland'ın bonservis bedeli belli oldu. Manchester United, başta olmak üzere Chelsea, Manchester City, Real Madrid ve Barcelona gibi devlerin kadrosuna katmak için çabaladığı golcü futbolcu için Alman ekibi Borussia Dortmund, 180 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

Dortmund Haaland için 180 milyon euro istiyor

Attığı gollerle adından söz ettiren ve Avrupa devlerinin gözdesi haline gelen Erling Haaland için kulübü Borussia Dortmund, bonservis bedeli belirledi.

Haberin Devamı

ESPN'de yer alan habere göre, Alman ekibi, 20 yaşındaki golcü futbolcu için 180 milyon euronun altındaki teklifleri kabul etmeyecek. Öte yandan Dortmund ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Haaland'ın sözleşmesindeki 75 milyon euroya serbest kalır maddesinin 2022 yılına kadar geçerli olmayacağı öğrenildi.

Eski hocası temas halinde

Norveçli golcü ile Manchester United, başta olmak üzere Chelsea, Manchester City, Real Madrid ve Barcelona gibi devler sözleşme imzalama hedefinde. İspanyol basını AS, Manchester United Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in, Molde'de hocalığını yaptığı vatandaşı ile temas halinde olduğunu ve Haaland'ı İngiliz devine gelmesi için ikna etmeye çalıştığını iddia etti.

31 maçta 34 gol

Haberin Devamı

Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği ön plana çıkan Erling Haaland, Dortmund formasıyla tüm kulvarlarda 31 maçta 34 gol atmatı başardı.

YORUM YAZ