MENÜ

Dönüşümüz muhteşem olacak

Volkan Demirel, muhteşem dönüş sözü verdi... Fenerbahçe kaptanı, “Bu süreçte taraftarımıza büyük görev düşüyor. Herkes bizim geri dönüşlerimizi iyi bilir. Mersin ve Marsilya maçlarıyla birlikte çıkışın startını vereceğiz” ifadeleriyle iddiasını ortaya koydu

Dönüşümüz muhteşem olacak

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve yerine görev yapan Mert Günok’un en büyük destekçisi olan Volkan Demirel, son dönemlerin en iddialı açıklamalarını yaptı... Camiaya ve özellikle de 12. adama seslenmeyi ihmal etmeyen kaptan, “Şampiyonlar Ligi’nden elenmek hiç hesapta yoktu, moralimizi bozdu. Ancak Fenerbahçe’nin gücünü en kısa zamanda göstereceğiz. Bizim geri dönüşlerimizi herkes bilir. Bize bu yolda en büyük desteği ise taraftarımız verecek. Onları hep yanımızda gördük ama bundan sonra daha da coşkuyla takımlarına sahip çıkmalılar. Ligde Mersin ve Avrupa’da da Marsilya mücadeleleriyle birlikte çıkışımız başlayacak” ifadelerini kullandı.

Meireles’e övgüler

Yeni transfer Meireles’i de değerlendiren Volkan Demirel, “Ona da aramıza, Fenerbahçe ailesine hoşgeldin diyoruz. Zaten hepimizin yakından tanıdığı, kaliteli ve savaşçı bir futbolcu. Takımımıza ciddi katkı sağlayacağından eminim. Bizler de yeni ortamında ona elimizden geldiğince yardımcı olacağız” dedi.

Zigler'de şartlar uymayınca

Fenerbahçe’de başarılı geçen bir sezon sonrası kulübü Juventus’a dönen Reto Ziegler’in, Rusya’ya transferinin perde arkası ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler’in geçtiğimiz yıl kiralık olarak oynattığı ancak bu sezon bonservisini almayı planladığı İsviçreli oyuncu için İtalyan kulübünün çok ağır taleplerde bulunduğu öğrenildi. Rusya’nın Lokomotiv Moskova kulübü bu şartları kabul edince transferin gerçekleştiği ifade edildi. Ziegler’in takıma dönmemesine ise en çok teknik sorumlu Aykut Kocaman üzüldü.


Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ