MENÜ

Donnarumma, sosyal medyadan Milan'a veda etti

Gelecek sezon Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyecek olan İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma, kişisel Instagram hesabı üzerinden alyapısından yetiştiği Milan ile ilgili veda mesajı yayınladı.

Donnarumma, sosyal medyadan Milan'a veda etti

Fransız devi Paris Saint Germain'e transfer olan İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma, alyapısından yetiştiği Milan'a veda etti.

Haberin Devamı

Kişisel İnstagram hesabından veda mesajı yayınlayan 22 yaşındaki file bekçisi, "Bazı seçimler zordur, ancak bunlar gelişimin bir parçasıdır. Çocuk yaşta Milan'a geldim, sekiz yıl bu formayı gururla giydim, savaştık, acı çektik, kazandık, ağladık, sevindik, takım arkadaşlarım, koçlarımla birlikte. Yıllardır bir aile olmanın ayrılmaz bir parçası olan taraftarlarımızla birlikte kulübümüzün bir parçasıyız"

"Asla unutamayacağım olağanüstü yıllar yaşadım"

"Rossoneri formasıyla Serie A'da 16 yaşında ilk çıkışım gibi önemli kişisel hedeflerimi de gerçekleştirdim. Asla unutamayacağım olağanüstü yıllar yaşadım.

Şimdi elveda deme zamanı geldi, kolay olmayan bir seçim ve kesinlikle bir yazı onu açıklamaya yetmez, belki de en derin duygular kelimelere dökülemeyeceği için anlatılamaz bile. Söyleyebileceğim şu ki bazen değişmeyi seçmek, farklı zorluklarla yüzleşmek, büyümek, kendini tamamlamak doğru olabilir"

Haberin Devamı

"Milan her zaman kalbimde kalacak"

İlk günden son güne kadar Milan, beni ben yapan yaşam yolunun temel bir parçası olarak her zaman kalbimde kalacak. Milan'a mümkün olan tüm başarıları diliyorum ve beni bu renklere bağlayan sevgi, mesafe ve zamanın silemeyeceği bir duygu için kalbimle yapıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ