MENÜ

Diyarbakır'da ortam gergin!

Bursaspor kafilesi Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne ait bir otobüsle yoğun güvenlik önlemleri altında farklı bir güzergahtan Atatürk Stadyumu'na getirildi. Kafileyi bazı taraftarlar yuhaladı.

Diyarbakır'da ortam gergin!

Dün geceyi Dedeman Oteli’nde geçiren Bursaspor kafilesi, emniyet müdürlüğüne ait otobüsle otelden alındı. Yoğun güvenlik önlemleri altında farklı bir güzergahtan Atatürk Stadyumu’na getirilen kafile bazı taraftarlarca yuhalandı. Kafile stadyuma giriş yaptı.

Maça Diyarbakırspor taraftarları büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren stada girmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Stadyumda Diyarbakırsporlu taraftarlarca hazırlanan ilginç pankartlar da yer aldı. Stadyumun dört bir tarafında yer alan pankartlardan bazıları şunlar:

"Ülkemizi sizden çok seviyoruz’, ’Bize bir özür borcunuz var’, "Türk-Kürt kardeştir, ayırım yapan kalleştir’, "Tenlerimiz ve gözlerimiz farklı renkte olsa da, akan gözyaşlarımızın rengi aynı."

Bu arada, zemini kontrol etmek için sahaya çıkan Bursasporlu oyuncular taraftarlarca yuhalanırken, Diyarbakırsporlu oyunculara ise büyük sevgi gösterisinde bulunuldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ