MENÜ

Divan Kurulu'ndan notlar

Dünkü kritik Divan Kurulu toplantısına ilgi, yoğun kar yağışı nedeniyle beklenenden az oldu. Toplantıya yaklaşık 400 Divan Kurulu üyesi, 200 de normal üye katıldı.

Divan Kurulu'ndan notlar

Beklenen ilgi olmadıDünkü kritik Divan Kurulu toplantısına ilgi, yoğun kar yağışı nedeniyle beklenenden az oldu. Toplantıya yaklaşık 400 Divan Kurulu üyesi, 200 de normal üye katıldı.

Üç yönetici katılmadı
Yönetim Kurulu’ndan Yiğit Şardan ve Selim Sayılgan toplantıda yer almadı. Ayrıca bir diğer yönetici Murat Yalçındağ da Florya’da takımla birlikte olduğu için Divan Kurulu’nda yer alamadı.

Taşçıoğlu alkış aldıMükerrem Taşçoığlu, yaptığı konuşmasında Adnan Polat ve yönetimine destek çıkarak, “Seçimle geldiler, bir dahaki seçime kadar kalmaları lazım” dedi. Taşçıoğlu’nun bu sözleri, salondan büyük alkış aldı.

Konuşmalar uzadıkça uzadı
Konuşmalar uzayınca, salondaki bazı üyeler bu durumdan rahatsız oldular. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’a bu konuda uyarılar yapılırken, bazı üyeler toplantının bitmesini beklemeden gittiler.

Basın ordusu takip etti
Divan Kurulu toplantısını 50’nin üzerinde basın mensubu takip etti. Lig TV, NTV Spor ve CNN Türk, zaman zaman canlı bağlantılarla toplantıda konuşulanları ekranlarına taşıdı.

Helvacı-Aşkın tartıştı
Divan Toplantısı’nın sonunda, iki yönetici Taner Aşkın ve Mehmet Helvacı salondan çıkarken laf dalaşına girdi. İki yönetici arasında basına haber sızdırma polemiği yaşandı ve bu konuda birbirlerini suçladılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ