MENÜ

Diriliş Ertuğrul kadrosuna yeni transfer - Hasan Küçükçetin kimdir? Kaç yaşında, nereli?

TRT 1'in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde kadroya flaş bir isim dahil oluyor. Başarılı oyuncu Hasan Küçükçetin Altun Aba karakteriyle Diriliş'te rol alacak. Hasan Küçükçetin kimdir? Altun Aba kimdir? Detaylar haberimizde...

Diriliş Ertuğrul kadrosuna yeni transfer - Hasan Küçükçetin kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan Esra Bilgiç, Cengiz Coşkun ve Hülya Darcan gibi oyuncuların yer aldığı 'Diriliş Ertuğrul'a bir isim daha katıldı.

Ünlü oyuncu Hasan Küçükçetin Diriliş'te kamera karşısına geçecek. Küçükçetin, Altun Aba karakterine hayat verecek.

Diriliş Ertuğrul kadrosuna yeni transfer - Hasan Küçükçetin kimdir Kaç yaşında, nereli



Hasan Küçükçetin kimdir?

6 Haziran 1981 tarihinde Balıkesir, Burhaniye'de doğmuştur. 2000 yılında İstanbul'a geldi. İstanbul'a ilk geldiğinde sahne deneyimi olsun diye bir yıl çocuk tiyatrosunda çalıştı. Aynı yılın sonunda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Mimar Sinan ÜniversitesiDevlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2004yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra da bir yıl devlet tiyatrolarında çalıştı.

Altun Aba kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizinde 106. bölümde Mahperi hatun ve şahzedesi Keyhüsrev’e haber gönderip sultan teamüllere karşı gelip, Melike Hatundan olma Kılıçaslan’ı kendi yerine tahta geçireceği haberini ulaştırır ulaştırmaz. Mahperi hatun hemen atabeyi ile birlikte Konya’ya gelip gelişen olaylara el atar. İlk yaptığı işlerden biri de Ertuğrul bey itibarsızlaştırmak. İkinci olarak da kendisine bu haberi ulaştıran Emir Saadeddin’in önce canını sonra da itibarını kurtarmak oldu. Mahperi Hatunun yanında atabeyi görevini yapmaktadır. Altun aba, Mahperi hatun ve dolayısı ile Şehzede Keyhüsrev’in başa geçmesi ile kendisinin de makamı yükseleceği için koşulsuz Mahperi hatuna itat ettiği gibi sarayda işleri Keyhüsrev lehine çevirmek için pis işlere bulaşmaktan bir an bile çekinmeyen kişilikte birisidir. Emir Saadettin ile aynı kafa yapısına sahip olan Altun aba, Sarayda şer ittifakı kurmuşlardır. Ertuğrul bey bu şer ittifakını bozmak ve Altun aba’nın yaptıklarını boşa çıkarmak için çok uğraş verecektir.

30 kilo verip sakallarını uzattı

Hasan Küçükçetin dizide Altun Aba rolüyle seyirci karşısına çıkıyor. Rolü için sıkı bir hazırlık süreci geçiren oyuncu, tam 30 kilo verip sakallarını da uzattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ