MENÜ

Maltepeli gençler spor günlerinde

Maltepe Belediyesi, gençlerin için spor festivali düzenledi. Karnaval havasında geçen festivalde binlerce kişi spor yaparak renkli anlara imza attı. Beslenmeden sağlıklı yaşama, zumbadan dansa kadar 16 farklı branşta gençler eğlenerek spor yaptı.

Maltepeli gençler spor günlerinde

Maltepe Belediyesi’nin “Maltepe Gençlik Günleri” adı altında Decathlon işbirliğiyle düzenlediği spor festivali renkli anlara sahne oldu. Basketbol, masa tenisi, tırmanma duvarı, futbol, okçuluk, top sektirme, bisiklet, golf, pilates gibi 16 farklı branşta etkinliklerin yer aldığı spor festivaline 11 bin 300 kişi katıldı. Binlerce kişi beslenmeden sağlıklı yaşama, zumbadan dansa kadar yapılan etkinliklerle hem bilgilendi, hem de eğlendi. Festivalde Uzunçavdar Spor Kulübü ve Pars Karate Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu Yıldızlar Takımı da gösteri şovu gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

GO-KART VE PAINTBALL HEYECANI

“Maltepe Gençlik Günleri” kapsamında düzenlenen bir diğer etkinlik ise Go-Kart etkinliği oldu. Fevpark Dragos Go-Kart’ta yapılan etkinlikte 100 genç adrenalin dolu zaman geçirdi. Başıbüyük’te düzenlenen 100 kişinin katıldığı paintball etkinliğinde de gençlerin keyif dolu anlar yaşadı. Yine gençlik günleri kapsamında Maltepeli 115 genç Türkiye ile Faore Adaları arasında düzenlenen milli maçı statta coşkuyla izledi. Ayrıca gençlik günlerinin ilk etkinliği olan ve step aerobik, pilates ve zumbanın yapıldığı tekne turuna ise 188 genç katıldı.

YORUM YAZ